Cautare
×
 x 

Coş gol
Tinctura de usturoi, 50ml, Dacia Plant

Tinctura de usturoi, 50ml, Dacia Plant

Fără evaluare:
Recenzii 0

Mentine coagularea sanguina, ritmul cardiac, tensiunea arteriale si concentratia colesterolului si a trigliceridelor din sange, in limite normale. Intern, contribuie la combaterea parazitilor intestinali, reducerea riscului de contaminare bacteriana si micotica a tractului digestiv, mentinerea concentratiilor colesterolului si trigliceridelor din sange in limite normale, mentinerea tendintei de coagulare a sangelui in limite normale, mentinerea concentratiei glucozei din sange in limite normale, mentinerea tensiunii arteriale si ritmul cardiac in limite normale, mentinerea sanatatatii tractului digestiv si respirator, reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de liniste si calm, protejarea organismului impotriva stresului si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Extern, contribuie la reducerea riscului de contaminare bacteriana si micotica a cavitatii bucale, reducerea disfunctiilor articulare si mentinerea sanatatii scalpului si combaterea caderii parului.

Sku: 1277
Producător: Dacia Plant
13,00 lei
Total: 13,00 lei
Valoare TVA 2,08 lei
Au rămas doar 2!

Ingrediente: Extract 1:2,25 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa 45/55 in raport de masa) din bulbi de usturoi (Allium sativum).

Mod de administrare:

Uz intern:

Copii 7-14 ani: cate 10-30 picaturi de tinctura diluata in 100 ml de apa sau supa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.

Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1-2 lingurite de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.

Uz extern:

Pentru reducerea riscului de contaminare bacteriana si micotica a cavitatii bucale se fac spalaturi locale de 3-4 ori pe zi cu solutia diluata, obtinuta prin adaugarea a 1-2 lingurite de tinctura in100 ml de apa (1/2 de pahar),

Pentru reducerea disfunctiilor articulare se aplica sub forma de comprese cu tinctura, care se mentin la locul afectat minim 2 ore. Inaintea administrarii produsului se recomanda ca, persoanele care au o piele sensibila sa aplice o crema cu extract de plante, argila sau rasina.

Pentru mentinerea sanatatii scalpului si combaterea caderii parului se frictioneaza pielea capului cu tinctura de 2-3 ori pe saptamana.

Precautii:

In alaptare transmite laptelui mirosul si gustul de usturoi.

Nu utilizati in timpul sarcinii si alaptarii.

Nu utilizati in caz de intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: 50ml

Data ultimei actualizari: 03-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0