Cautare
×
 x 

Coş gol

Garantia

Toate produsele  care sunt sub incidenta garantiei comerciale legale si comercializate prin intermediul site-ul www.xmed.ro beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Produsele provin din surse autorizate de fiecare producător în parte,astfel incat nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului .

 

Politica de Retur

Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

Produsele cosmetic, parafarmaceutice, dispozitivele si aparatura medicala de uz, suplimentele alimentare, articolele destinate intretinerii igienei personale, echipamentele sau produsele destinate protectiei ori imbunatatirii sanatatii achizitionate din farmacia online pot fi returnate in termen de 14 zile  de la data achizitionarii cu conditia ca acestea sa fie sigilate, sa nu prezinte deteriorari ale ambalajului iar produsul  sa fie insotit de factura emisa.

Nu se acceptă returul produselor Cosmetice, a celor din categoria de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

Rambursarea fondurilor se face in termen de maxim 14 zile de la primirea returului, prin mandat postal sau rambursare prin OP (ordin de plata)  in cazul in care se doreste urgentarea rambursarii. Suma inapoiata include NUMAI PRETUL PRODUSELOR RETURNATE, fara taxele de transport.

Sesizarile cu privire la returnarea produselor pot fi comunicate  telefonic sau la  adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

cronjob