Cautare
×
 x 

Coş gol
Tranzactiv, 20 comprimate, Health Advisors

Tranzactiv, 20 comprimate, Health Advisors

Fără evaluare:
Recenzii 0

Ttranzactiv este unul din putinele laxative naturale, Senna reprezentand frunzele, respectiv fructele speciilor de Cassia augustifolia si Cassia acutifolia, plante ierboase din familia leguminoaselor, intalnite in flora Africii tropicale si a tarilor arabe.

Sku: 1025
Producător: Health Advisors
15,00 lei
Total: 15,00 lei
Valoare TVA 1,24 lei
Au rămas doar 3!

Extractul recoltat in scop medicinal contine compusi antrachinonici, in special senisoli si senoside, precum si flavonoizi si mucilagii, datorita carora se realizeaza efectul laxativ si purgativ.

Compozitie:

Un comprimat contine extract uscat de fructe de Senna (Senna acutifolia), corespunzator la 20 mg glicozide hidroxiantracenice exprimate in senoside B si excipienti: lactoza monohidrat, polividona K30, fosfat acid de calciu dihidrat, carboximetilceluloza sodica, amidon 1500 partial pregelatinizat, talc si stearat de magneziu.

Actiune:

Se recomanda ca supliment alimentar in vederea mentinerii unui tranzit intestinal optim.

Actioneaza la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale prin derivatii antrachinonici eliberati sub influenta florei intestinale, din glicozidele precursoare, continute in produsul vegetal.

TranzActiv imbunatateste tranzitul intestinal dupa aproximativ 6-8 ore de la administrarea orala (eliminarea a 1-2 scaune moi sau semilichide).

Avantaj:

TranzActiv are avantajul ca administrarea sa nu este insotita de dureri abdominale, ca in cazul utilizarii altor produse cu rol asemanator.

Mod de administrare:

1-2 comprimate/zi, impreuna cu lichide, de preferinta seara, la culcare , pentru a obtine un scaun semilichid in cursul diminetii urmatoare.

Durata administrarii se recomanda a fi de maxim 7 zile, pentru a evita fenomenele de obisnuinta sau dependenta.

Nu se ia timp de aproximativ 2 ore de la administrarea altui medicament, interferand cu absorbtia acestuia.

Dozele pentru copii precum si folosirea in timpul sarcinii vor fi recomandate de medic.

Indicatii:

TranzActiv este indicat in toate formele de constipatie: in cazul imobilizarii la pat, datorata bolilor sau tulburarilor digestive, habituala, indusa de medicamente (de exemplu narcotice). Poate fi folosit pentru golirea si prepararea intestinului pentru chirurgie sau examinare sau cand trebuie evitate efortul / durerea: interventii chirurgicale, hipertensiune, AVC, hernie, hemoroizi.

Contraindicatii:

Nu are, cu exceptia abdomenului chirurgical acut, unde orice laxativ este contraindicat.

Precautii:

Inainte de a lua acest laxativ consultati doctorul sau farmacistul in caz ca aveti: diferite alergii, dureri stomacale bruste / intense, blocaj / perforatii intestinale, sangerari rectale de cauza necunoscuta.

Efecte secundare:

Daca apar urmatoarele efecte secundare, comunicati-le de indata doctorului sau farmacistului: diaree, greata, varsaturi, reactii alergice. Unele efecte secundare nu necesita atentie medicala speciala decat in cazul persistentei sau daca devin suparatoare: modificari de culoare pentru urina, crampe abdominale, edeme.

Conditii de pastrare:

A se pastra la temperaturi sub 25 grade C, in ambalajul original. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se administra timp indelungat (luni, ani). A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj.

Forma de prezentare: 20 comprimate

Data ultimei actualizari: 09-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0