Cautare
×
 x 

Coş gol
Sargenor soluție orală, 20 fiole, Viatris

Sargenor soluție orală, 20 fiole, Viatris

Fără evaluare:
Recenzii 0
Starile de oboseala excesiva care insotesc adesea viata moderna a persoanelor active, persoanelor in varsta si copiilor, sunt adesea caracterizate de astenie, chiar si de intensitate considerabila. De obicei, oboseala este insotita de tulburari de somn, dificultati de concentrare si modificari ale dispozitiei. Aceste conditii pot afecta negativ calitatea vietii.
Prezentare:
20 fiole
Sku: 573
Producător: Viatris
52,00 lei
Total: 52,00 lei
Valoare TVA 4,29 lei
Au rămas doar 7!

Eliminarea cauzelor care pot provoca astenia, odihna suficienta (perioade adecvate de odihna) si respectarea unei diete corecte sunt cu siguranta masuri benefice. De multe ori insa, nu sunt suficiente pentru a elimina complet starea de astenie (oboseala intensa si prelungita, insotita de slabiciune fizica si de scaderea capacitatii de lucru).

Sargenor contine aspartat de arginina care actioneaza la nivel celular.

Ingredient activ: Aspartat de arginina 1g.

Mod de utilizare: La adulti se recomanda administrarea pe cale orala a unei fiole de 3 ori pe zi, de preferinta inainte de mese, nu mai mult de o luna. Diluati continutul unei fiole intr-o jumatate de pahar cu apa, urmand instructiunile de mai jos:

Fiolele au inele de marcaj pe ambele parti, unde este prezent un punct de rupere predeterminat. Varfurile trebuie sa fie rupte in aceste puncte. Solutia poate curge numai atunci cand ambele varfuri au fost rupte!

1) Tineti fiola in pozitie oblica, LANGA paharul cu care veti bea (nu deasupra acestuia!), nu o spargeti.

2) Rupeti varful superior, indoindu-l cu o presiune usoara. Va puteti ajuta de un servetel de hartie pentru a-l rupe cu o presiune mai puternica.

3) Intoarceti fiola cu capul in jos (solutia nu va curge inca).

4) Tineti fiola in pozitie oblica langa pahar, astfel incat doar varful rupt sa se afle deasupra paharului.

5) Rupeti cel de-al doilea varf deasupra paharului. Acum solutia va curge.

6) Verificati sa nu existe fragmente de sticla in lichid/Asigurati-va ca solutia din pahar nu contine cioburi!

Atentionari: Sargenor este un supliment alimentar cu arginina care nu trebuie considerat un inlocuitor al unei diete variate, echilibrate si al unui stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana copiilor sub trei ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A nu se pastra la frigider.

Forma de prezentare: Cutie cu 20 de fiole a 5ml solutie orala

Data ultimei actualizari: 17-10-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0