Cautare
×
 x 

Coş gol

Nicorette Freshfruit 4mg Guma Medicamentoasa

Fără evaluare:
Recenzii 0

Nicorette Freshfruit este folosit in tratamentul dependentei de nicotina prin satisfacerea cererii exagerate de nicotina si a simptomelor de intrerupere aparute in urma renuntarii la fumat. Forma de prezentare: 30 gume

Sku: 330
Producător:
35,00 lei
Total: 35,00 lei
Valoare TVA 2,89 lei
În stoc

Compozitie:
Substanta activa este nicotina.
Celelalte componente sunt: nucleu– baza de guma, xilitol, ulei de menta, carbonat de sodiu anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu, acesulfam potasic, levomentol, oxid de magneziu usor; film: Tutti-frutti, QL84441, hipromeloza, sucraloza, polisorbat 80, strat de filmare exterior – xilitol, Acacia, dioxid de titan, ceara carnauba, Tutti-frutti QL84441.

Mod de administrare:
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Fiecare guma medicamentoasa trebuie mestecata incet timp de aproximativ 30 de minute, cu pauze.
Administrarea nicotinei trebuie intrerupta temporar daca apar orice simptome ale excesului de nicotina. Daca simptomele excesului de nicotina persista, utilizarea nicotinei trebuie redusa fie prin scaderea frecventei de administrare fie prin folosirea unei concentratii mai scazute.

Copii si adolescenti.
Nu se administreaza guma medicamentoasa masticabila persoanelor sub 18 ani, fara recomandarea medicului. Nu exista date clinice controlate care sa sustina administrarea gumei medicamentoase masticabile la adolescenti cu varsta sub 18 ani.
Care concentratie de Nicorette Freshfruit guma medicamentoasa masticabila este recomandabil sa folositi:
Nicorette Freshfruit 2 mg guma medicamentoasa masticabila daca fumati mai putin de 20 de tigari pe zi sau fumati in mai putin de 30 minute din momentul in care va treziti din somn;
Nicorette Freshfruit 4 mg guma medicamentoasa masticabila daca fumati mai mult de 20 de tigari pe zi sau daca nu ati reusit sa va lasati de fumat folosind Nicorette Freshfruit 2 mg.
Nu depasiti doza maxima.

Cum se utilizeaza Nicorette Freshfruit
Mestecati o pastila de guma medicamentoasa masticabila cand simtiti nevoia de a fuma. Mestecatul gumei are rolul de a elibera nicotina, care va fi absorbita in cavitatea bucala. Nicotina inghitita cu saliva nu este benefica iar in cantitate mare poate irita gatul sau stomacul provocand sughit.
Pentru a evita acest lucru, mestecati incet pana cand apare o senzatie de gust puternic apoi se intrerupe mestecatul. In acest caz, se impinge guma cu limba langa obraz si se tine acolo pana senzatia dispare. Ciclul mestecat/intrerupt din mestecat se va repeta timp de 30 minute. Cand guma de mestecat si-a pierdut senzatia mentolata, va rugam sa depozitati guma folosita in cavitatea din blister.

Cate pastile de Nicorette Freshfruit se pot utiliza si pentru cat timp?
Utilizati cate o pastila pe rand. Reduceti complet fumatul pentru a va asigura reusita deplina a tratamentului.
Numarul de pastile pe care puteti sa le folositi zilnic depinde de cererea de nicotina pe care o simtiti, dar doza medie este de 8–12 pastile zilnice. Nu depasiti 24 pastile zilnic. Aceasta doza va fi folosita pe o perioada de pana la 3 luni, timp in care dumneavoastra ar trebui sa va pierdeti obiceiurile legate de fumat.
In general, folosirea acestui tip de tratament peste 12 luni nu este recomandabila. Unii fumatori, totusi, au nevoie de un tratament de o durata prelungita pentru a evita reluarea fumatului.
Tineti la indemana guma medicamentoasa masticabila daca apare necesitatea satisfacerii cererii de nicotina.
Daca utilizati mai mult Nicorette Freshfruit decat trebuie
Simptomele de supradozaj sunt similare cu cele ale intoxicatiei acute cu nicotina si includ greata, varsaturi, hipersalivatie, dureri abdominale, diaree, transpiratii, dureri de cap, ameteli, tulburarea auzului si oboseala pronuntata. La doze mari, aceste simptome pot fi urmate de hipotensiune arteriala, puls slab si neregulat, dificultati in respiratie, astenie marcata, colaps circulator si convulsii generalizate.
Dozele de nicotina tolerate de fumatorii adulti in timpul tratamentului pot determina simptome grave de otravire la copiii mici si se pot dovedi fatale la acestia. Otravirea suspectata cu nicotina la copiii mici trebuie considerata urgenta medicala si trebuie tratata imediat.

Daca ati utilizat mai multe pastile sau un copil a mestecat sau inghitit o pastila de guma medicamentoasa masticabila, va rugam anuntati imediat medicul dumneavoastra sau adresati-va imediat celui mai apropiat spital, luand cu dumneavoastra si cutia medicamentului.
Riscul intoxicarii prin inghitirea gumei este foarte scazut, deoarece absorbtia nicotinei din guma nemestecata este lenta si incompleta.

Data ultimei actualizari: 13-04-2021

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0