Cautare
×
 x 

Coş gol

Zinc 15mg 30tablete, Adams Vision

Fără evaluare:
Recenzii 0

Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la metabolismul normal al carbohidraților, la funcția cognitivă normală, la sinteza normală de ADN și la menținerea fertilități și reproducerii normale. Zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților, la metabolismul normal al acizilor grași, la sinteza normală a proteinelor și la menținerea sănătății sistemului osos.

Sku: 683
Producător: Adams Vision
14,00 lei
Total: 14,00 lei
Valoare TVA 1,16 lei
Au rămas doar 4!

De asemenea zincul contribuie la menținerea sănătății părului, la menținerea sănătății unghiilor și la menținerea sănătății pielii.
Pierderi in zinc se produc la prepararea termica a alimentelor, in bolile infectioase si in diferite traumatizari, in caz de boli ale ficatului, infarct, anemii, sarcina, menstruatii, intoxicatii cu plumb, in inflamari ale prostatei, tratamente cu antibiotice etc.
Carenta de zinc afecteaza cresterea si dezvoltarea sexuala, scade pofta de mancare accelereaza ritmul de imbatranire, duce la anemie, caderea parului si deformarea unghiilor, imbolnavirea ficatului, infectii repetate, scaderea sensibilitatii gustative si a celei olfactive, dificultati in cicatrizarea ranilor, diferite nevralgii, instalarea prostatitei, afectarea sistemului imunitar, impotenta sexuala, scaderea productiei de spermatozoizi si dereglari ale sistemului de reproducere.

Compozitie

Ingrediente/tableta Cnt %DZR*
Zinc(din oxid de zinc) 15 mg 150

Compozitie:
sorbitrol si celuloza microcristalina si maltrodextrina(agent de incarcare), oxid de zinc, stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti).

Administrare:
Ca supliment alimentar, luati zilnic 1 tableta, dupa o masa principala. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Precauţii:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Consultaţi medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteţi însărcinată sau dacă alăptaţi.

Atentionare:
Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune , seminte de susan.

Data ultimei actualizari: 13-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0