Cautare
×
 x 

Coş gol

MagneVie Cardio, 50comprimate, Sanofi

Fără evaluare:
Recenzii 0

MagneVie Cardio, 50comprimate, Sanofi contine ingrediente care contribuie la mentinerea sanatatii inimii si a sistemului vascular. Potasiul contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale. Vitamina B1 ajuta la functionarea normala a inimii. Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular. Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Mentinerea valorilor normale are homocisteinei in organism este importanta pentru buna functionare a sistemului cardiovascular. Paducelul este o planta medicinala utilizata de secole pentru efectele ei benefice asupra inimii.

Prezentare:
Cutie 50 comprimate
Indicații:
Conține ingrediente care susțin sănătatea inimii și a sistemului vascular
Sku: 607
Producător: Sanofi
20,00 lei
Total: 20,00 lei
Valoare TVA 1,65 lei
Epuizat

Mod de administrare:

1 comprimat de 2 ori pe zi dimineata si seara.

Compozitie / 1comprimat:
1 comprimat filmat contine 15 mg extract din fructe de Paducel, echivalent la 60mg fructe ;potasiu 150mg ;magneziu 30mg ;vitamina B1 0.55mg ;vitamina B6 0.70mg.

Citrat de potasiu monohidrat, agenti de ingrosare(celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu reticulata), citrat de magneziu anhidru, agenti antiaglomeranti (saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu), agenti de glazurare (talc, hidroxipropilmetilceluloza, polidextroza din porumb, maltodextrina din porumb, trigliceride vegetale cu catena medie, carmin, oxid galben de fier), extract hidroalcoolic 3,6-4,4:1 (in baza de maltodextrina fara gluten si dioxid de siliciu) din fructe de Paducel(Crataegus sp.), clorhidrat de piridoxina, clorhidrat de tiamina.
Fructele de Paducel provin de la speciile Crataegus monogyna si Crataegus oxyacantha.

Proprietati:
Potasiul - contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale.
Vitamina B1 - contribuie la functionarea normala a  inimii.
Magneziul - contribuie la functionarea normala a sistemului muscular.
Vitamina B6 - contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Mentinerea valorilor normale ale homocisteinei in organism este importanta pentru buna functionare a sistemului cardiovascular.
Paducelul - este o planta medicinala utilizata de secole pentru efectele ei benefice asupra inimii.In literatura de specialitate sunt descrise actiuni precum cresterea fortei de contractie a muschiului cardiac si cresterea fluxului sangvin la nivelul inimii.

Nu luati mai multe comprimate decat consumul zilnic recomandat.
Suplimentele alimentare nu trebuie  sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.

Mod administrare:
Recomandat pentru adulti, peste 18 ani, cate 1 comprimat filmat de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

Data ultimei actualizari: 09-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0