Cautare
×
 x 

Coş gol
Omega 3 cu ulei de peste, 30 capsule, Parapharm

Omega 3 cu ulei de peste, 30 capsule, Parapharm

Fără evaluare:
Recenzii 0
Apreciat și solicitat de clienți! A fost vândut deja de peste 21 de ori ceea ce demonstrează încrederea pe care o au consumatorii în calitatea și utilitatea acestuia
Suntem mândri să oferim un produs care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri.
Uleiul de peste oceanic contine in concentratii mari doi acizi grasi polinesaturati esentiali: acidul eicosopentaenoic si acidul docosohexaenoic.
Sku: 1308
Producător: Parapharm
14,00 lei
Total: 14,00 lei
Valoare TVA 1,16 lei
În stoc

Acestia sunt implicati in sinteza prostaglandinelor, care la nivelul lor raspund de: functionalitatea aparatului cardiovascular; reducerea nivelului colesterolului si al trigliceridelor; agregarea trombocitara scazand riscul de ateroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard.

Datorita faptului ca reduc vascozitatea sangelui, contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine, crescand aportul de oxigen in tesuturi. S-a constatat de asemenea efectul benefic al uleiului de peste asupra persoanelor afectate de psoriazis si scleroza in placi.

Ingrediente pentru doza zilnica recomandata (3 capsule): ulei de peste oceanic (cod si rechin) 1500,00mg.

Mod de administrare: se recomanda consumul de 3 ori pe zi cate o capsula, cu un pahar de lichid ( apa minerala, suc de fructe), de preferinta in timpul sau dupa servirea mesei.

Forma de prezentare: o cutie de 30 capsule.

Data ultimei actualizari: 21-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0