Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
Hepatoprotect Regenerator Forte 850mg, 28 capsule, Biofarm

Hepatoprotect Regenerator Forte 850mg, 28 capsule, Biofarm

Fosfolipidele esentiale din compozitia Hepatoprotect Regenerator Forte sustin regenerarea membranei celulei hepatice, etapa esentiala in procesul de inretinere si regenerare hepatica.

Sku: 1317
Producător: Biofarm
25,00 lei
Valoare TVA 2,06 lei
Descriere

Proprietati:

- Fosfolipidele, ca elemente structurale ale membranelor, au rol esential in organismul uman, sunt benefice pentru activarea sistemelor enzimatice de la acest nivel si ca reglatori ai functiilor de schimb intre compartimentul intracelular si cel extracelular.

- Fosfolipidele esentiale sunt incorporate ca molecule intacte in membranele celulelor ficatului, contribuind la mentinerea si la functionarea normala a acestora.

Ingrediente: O capsula moale contine 850mg fosfolipide esentiale (din lecitina din soia/Glycine hispida), masa gelatinoasa (gelatina, glicerol, apa purificata, sorbitol lichid partial deshidratat, conservant: para-hidroxibenzoat de metil), agent de incarcare: ulei rafinat de soia.

Mod de administrare:

- Adulti si copii peste 12 ani: 1-2 capsule de 3 ori pe zi, in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de lichid.

Avertizari: Persoanele care se cunosc cu alergie la soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului nu trebuie sa utilizeze acest produs.

Forma de prezentare: 28 capsule moi

Data ultimei actualizari: 19-07-2022

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP