Cautare
×
 x 

Coş gol
Decasept, 24 comprimate, Amniocen

Decasept, 24 comprimate, Amniocen

Fără evaluare:
Recenzii 0

Decasept contribuie la menținerea sănătății mucoasei bucale și a tractului respirator


Forma de prezentare: Cutie 24 comprimate

Sku: 189
Producător: Amniocen
12,00 lei
Total: 12,00 lei
Valoare TVA 0,99 lei
Au rămas doar 7!

Contine componente ce sunt selectionate in cantitati optime, avand actiune tonica polivitaminizanta si regenerativa atat la nivelul mucoasei bucofaringiene cat si a intregului organism.
Vitamina B1 participa activ in profilaxia polinevritei si in metabolismul aminoacizilor, resintenza glucidelor, sinteza acetilcolinei in sistemul nervos. Vitamina B2 are un rol important in profilaxia inflamatiilor mucoaselor, invelisului cutanat si al corneei.
Vitamina B 6 intervine in metabolismul acizilor nesaturati, in profilaxia anemiilor, reactiilor de transaminare, afectiunilor dermatologice.
Vitamina C are actiune antioxidanta, imunostimulanta, participa la formarea colagenului, favorizeaza depunerea de calciu in oase, creste rezistenta capilarelor, mareste rezistenta la infectii.
Uleiul de eucalipt si tinctura de menta au actiune antiseptica, antiinflamatoare, anestezica, analgezica, induc o prospetime si o dezodorizare a cavitatii bucale si a cailor respiratorii.
Recomandari:
contribuie in profilaxia si tratamentul infectiilor cu localizare bucofaringiana, afectiuni stomatologice (gingivite, extractii dentare, paradontoze), dezodorizant al cavitatii bucale .
intervine benefic in sustinerea efortului fizic si intelectual intens, stres si oboseala cronica.
Compozitie:
Per 1 comprimat: Vitamina 1 - 0.5 mg (31.3% din doza fiziologica zilnica de vitamina B1); Vitamina B6 - 1.66 mg (83% din doza fiziologica zilnica de vitamina B6); Ulei esential de eucalipt - 3.33 mgl; Ulei esentiald e lamaie - 2 mg; Ulei esential de cedru 1,5 mg; Ulei esnetial de cimbru de cultura 0,5mg; sorbitol (indulcitor), talc (agent de separare), carboximetil-celuloza sodica (agent de incarcare), amidon de porumb (agent de incarcare), zaharina (indulcitor), mnetol (aromatizant).
Mod de administrare:
Adulti: 3 comprimate zilnic, care se lasa sa se topeasca lent in gura, dupa mesele principale. Copii: Dozele se vor recomanda de medicul de familie sau de medicul cu specialitatea pediatrie.

Data ultimei actualizari: 14-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0