Cautare
×
 x 

Coş gol

Vitamina C 500mg cu Macese 30 cpr Adams Vision

Fără evaluare:
Recenzii 0
Apreciat și solicitat de clienți! A fost vândut deja de peste 16 de ori ceea ce demonstrează încrederea pe care o au consumatorii în calitatea și utilitatea acestuia
Suntem mândri să oferim un produs care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Vitamina C contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea, în condișiile unui consum zilnic de 200mg, în plus față de aportul zilnic recomandat. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționaea optimă a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, dinților și gingiilor.. Pentru o absorbţie mai eficientă acest supliment conţine măceşe, rutin şi bioflavonoide şi este sub formă de tablete filmate pentru eliberare prelungită. Forma de prezentare: flacon 30 comprimate

Sku: 254
Producător:
15,00 lei
Total: 15,00 lei
Valoare TVA 1,24 lei
Au rămas doar 3!

Deficienţa de vitamina C reduce rezistenţa la infectii, provoacă stări de oboseală, gingivită şi hemoragii. Factorii de risc în carenţa de vitamina C sunt: fumatul, expunerea la poluare, consumul de cafeină, stresul şi vârsta (peste 55 ani). Rezistenţa scăzută la infecţii, lipsa de energie, sângerarea gingiilor, hemoragia nazală şi învineţirea rapidă sunt semne ale lipsei de vitamina C.

Compozitie: 
Vitamina C 500 mg 
Bioflavonoide din citrice 25 mg     
Macese     14g 
Ingrediente:  vitamina C (acid ascorbic) , celuloză microcristalină (agent de încărcare),  bioflavonoide din citrice (10% hesperidină),  croscarmeloză sodică (agent de eliberare),  măceşe (Rosa canina), stearat de magneziu (antiaglomerant), dioxid de siliciu (antiaglomerant), hipromeloză (film), acid stearic (agent de eliberare).

Mod de administrare: ca supliment alimentar luati zilnic 1 comprimat. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Atentionare: Produs într-o unitate care ambalează și procesează cereale, muștar, soia, nuci, alune și semințe de susan.

Precauţii: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Consultaţi medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteţi însărcinată sau dacă alăptaţi.

Data ultimei actualizari: 09-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0