Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Sun Lyte, Saruri pentru rehidratare orala, 8 plicuri

Sun Lyte, Saruri pentru rehidratare orala, 8 plicuri

Sun-Lyte reprezinta o modalitate gustoasa de a lupta impotriva deshidratarii, fiind vorba despre saruri pentru rehidratare orala, cu 4 arome diferite - portocale, lamaie, capsune si cola. Sun Lyte, un produs al Sun Wave Pharma, este recomandat a fi folosit pentru prevenirea sau corectarea deshidratarii


Producător:
SKU :374
37,00 lei
Valoare TVA 3,06 lei
37,00 lei
Valoare TVA 3,06 lei
Descriere

Prin administrea acestor saruri se asigura completarea aportului de apa si electroliti in caz de deshidratare prin pierdere de lichide gastrointestinale (diaree usoara pana la moderata, varsaturi), febra, transpiratie abundenta, arsuri. In plus, contribuie la prevenirea deshidratarii la copii. Sun-Lyte este recomandat a se administra rece sau congelat.

Compoziţie:
Sodiu 57.00
Clorura 50.00
Potasiu 20.00
Citrat 9.00
Glucoza 80.00
Osmolaritate 216.00
Indicații:

Beneficii:
Contribuie la prevenirea deshidratării la copii.
Compensează rapid lichidele şi electrolitii pierduţi în caz de diaree şi/sau vărsături.
Contribuie la întreţinerea nivelurilor corespunzătoare de apasi electroliţi în urmă tratamentului parenteral corectiv pentru diaree la copii


Mod de utilizare:
Copii cu vârsta peste 2 ani: oral, un plic la fiecare 3 ore, în funcție de necesitate, nu mai mult de 7 plicuri/zi, sau conform recomandării consultantului de specialitate. Produsul este gata pentru a fi administrat. Se poate folosi la temperatura camerei, dar este recomandat a se administra rece sau congelat. După deschiderea plicului, acesta se poate păstra la frigider pentru maxim 24 de ore.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP