Cautare
×
 x 

Coş gol

Osteocare Original, 30 comprimate, Vitabiotics

Fără evaluare:
Recenzii 0

Osteocare Original, 30 comprimate, Vitabiotics contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos; Prin actiunea sinergica a calciului, magneziului, zincului si vitaminei D3, ofera nutrienti importanti si esentiali pentru rezistenta oaselor si a dintilor, cat si pentru functionarea normala a sistemului muscular.

Prezentare:
30 comprimate
Indicații:
mentinerea sanatatii sistemului osos
Sku: 637
Producător: Vitabiotics
25,00 lei
Total: 25,00 lei
Valoare TVA 2,06 lei
Au rămas doar 2!

Calciu nu este eficient dacă nu este însoțit de magneziu. Calciu administrat fără magneziu favorizează formarea calculilor renali. Vitamina D3 are rol în fixarea calciului în os. Zincul contribuie la formarea celulei osoase și stimulează imunitatea. Manganul contribuie la prevenirea osteoporozei, participând la formarea celulei osoase. Borul contribuie la absorbția optimă a calciului și magneziului în organism.

Conținut 1 comprimat:
400mg Că, 150 mg Mg, 5 mg Zn, 5 mcg ( 200 U.I) Vit. D3, mangan 500 mcg, seleniu 25 mcg și bor 0.3 mg

Mod de administrare:
1- 2 comprimate zilnic, înainte sau în timpul meselor principale, sau după prescripția medicului

Atenție!!! 5 din 7 copii din România suferă din cauza lipsei de calciu Sarcina și alăptarea cresc nevoia de calciu și magneziu a organismului. După vârstă de 45 de ani pierderile de calciu ale oaselor duc la osteoporoză. Aportul alimentar este insuficient, asigurând doar 45% din necesarul zilnic.
Osteocare conține calciu din sursă naturală! Alte surse de calciu precum cochilii de stridii sau făină de oase conțin plumb

Osteocare este un supliment alimentar. Osteocare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat. Nu conține: zahăr, gluten, lactoză, sare, colorant sau conservant artificial.
A nu se lasă la îndemână copiilor.

Data ultimei actualizari: 09-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0