Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
NeoMagni Stress, 50 comprimate, Aflofarm

NeoMagni Stress, 50 comprimate, Aflofarm

NeoMagni stress, pentru zile fără stres!
NeoMagni stress, supliment alimentar ce conține ingrediente care sunt suport pentru relaxare, stare de calm, funcţie cognitivă normală.

Sku: 745
Producător: Aflofarm
28,00 lei
Valoare TVA 2,31 lei
Descriere

Magneziul și Vitamina B6 ajută la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea funcției psihice normale.
Extractul de Roiniţă (Melissa officinalis) este dovedit ştiinţific că susţine starea de calm, contribuie la obţinerea relaxării, la odihnă şi menţinerea somnului normal. Este utilizat în caz de tensiune nervoasă, nelinişte, iritabilitate. Ajută la păstrarea stării pozitive de spirit şi la funcţia cognitivă normală.
Extractul din conuri de Hamei (Humulus lupulus) are un efect calmant pentru sistemul nervos și este bun de utilizat în caz de dificultate la instalarea somnului.

Substanță activă
Magneziu; Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină); extract de Roiniţă (Melissa officinalis); extract din conuri de Hamei (Humulus lupulus)

Indicații
Administrare: 1 comprimat pe zi, cu apă.

Contraindicații
Alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Acest produs nu este recomandat în timpul sarcinii și alăptării. Nu este recomandată utilizarea produsului de către persoanele care conduc vehicule și care lucrează cu utilaje.
Preparatul nu trebuie combinat cu alți agenți cu proprietăți sedative și / sau de dormit.

Formă farmaceutică: Comprimate Filmate. 50 buc.

Data ultimei actualizari: 18-01-2023

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP