Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
NeoMagni Anti Epuizare, 50 comprimate, Aflofarm

NeoMagni Anti Epuizare, 50 comprimate, Aflofarm
NeoMagni Anti Epuizare, 50 comprimate, Aflofarm

NeoMagni anti-epuizare este un supliment alimentar ce conține ingrediente care:
- ajută în cazurile de oboseală fizică şi mentală;
- ajută la menținerea unui metabolism energetic adecvat; - crește rezistența în cazurile de oboseală fizică și mentală datorită proprietăților lor stimulante și tonifiante.
De asemenea, susțin sistemul nervos și ajută la menținerea funcției psihice normale.
- ajută la menținerea performanțelor fizice și mentale ridicate în perioadele de suprasolicitare, slăbiciune, epuizare și scădere a concentrării.


Producător: Aflofarm
SKU :743
30,00 lei
Valoare TVA 2,48 lei
30,00 lei
Valoare TVA 2,48 lei
Descriere

NeoMagni anti-epuizare susține sistemul nervos și ajută la menținerea funcției psihice normale.
- ajută la menținerea performanțelor fizice și mentale ridicate în perioadele de suprasolicitare, slăbiciune, epuizare și scădere a concentrării.
Magneziul contribuie la reducerea senzațiilor de oboseală și epuizare și la menținerea metabolismului energetic. Ajută la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea funcției psihice normale.
Datorită proprietăților tonice, Mate (cunoscută și ca Yerba Mate) contribuie la rezistența împotriva oboselii mentale și fizice.
Ginseng-ul asiatic ajută la contracararea oboselii; este dovedit ştiinţific că ajută la susţinerea vitalităţii organismului şi contribuie la păstrarea rezistenţei organismului la stres.
Riboflavina, vitamina B6, vitamina B12, niacina și acidul pantotenic contribuie la reducerea senzației de oboseală și surmenare. Tiamina, riboflavina, vitamina B6, vitamina B12, niacina și acidul pantotenic contribuie la menținerea unui metabolism energetic echilibrat. Tiamina, riboflavina, vitamina B6, vitamina B12 și niacina susțin funcționarea adecvată a sistemului nervos. Tiamina, vitamina B6, vitamina B12 și niacina ajută la menținerea funcției psihice normale.

Informații adiționale
Produsul nu trebuie utilizat mai mult de 3 luni.
Consultați un medic de fiecare dată când utilizați medicamente concomitent cu suplimente care conțin ginseng.

Substanță activă
Magneziu; extract de Mate (Ilex paraguariensis);extract de Ginseng-asiatic (Panax ginseng);Vitamina B3 (echivalent de niacină) ;Vitamina B5 (acid pantotenic); Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină);Vitamina B12 (cianocobalamină); Vitamina B2 (riboflavină); Vitamina B1 (tiamină)

Indicații
Administrare: 2 comprimate o dată pe zi, cu apă.

Contraindicații
Alergie la oricare dintre ingredientele produsului.
Acest produs nu este recomandat în timpul sarcinii și alăptării.


Formă farmaceutică: Comprimate. 50 buc

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP