Cautare
×
 x 

Coş gol
Moller’s Cod liver oil Omega-3 aroma de lamaie, 250 ml, Orkla Health

Moller’s Cod liver oil Omega-3 aroma de lamaie, 250 ml, Orkla Health

Fără evaluare:
Recenzii 0

The Original MOLLERS Cod Liver Oil Omega-3 lamaie. MÖLLER's Cod Liver Oil Omega-3 cu aroma de lamaie furnizeaza aportul zilnic necesar de  Omega-3 si de vitaminele A, D, E, de la primele saptamani de viata. Cu cel mai pur ulei de ficat de cod arctic norvegian. Formula imbunatatita cu antioxidanti naturali.

Sku: 1063
Producător: Orkla Health
65,00 lei
Total: 65,00 lei
Valoare TVA 5,37 lei
Au rămas doar 2!

Indicatii:

Ajuta la mentinerea sanatatii! 1 lingurita (5 ml) de ulei de ficat de cod Möller's contine: 1,1 g acizi grasi naturali Omega-3 din peste (DHA + EPA) si vitaminele A, D si E. EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii*. 

DHA contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a creierului**. 

Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la Vitamina A contribuie la functionarea normala a inimii si a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor la mentinerea vederii normale si la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucosae.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Ajuta la cresterea sanatoasa!

Uleiul de ficat de cod Möller's contine in special DHA. Este dovedit clinic ca DHA  contribuie la dezvoltarea cerebrala normala si a vederii. Vitamina D ajuta la absorbtia si utilizarea normala a calciului, contribuind astfel la mentinerea unui sistem osos normal. 

*Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg EPA si DHA.

** Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg DHA.

Administrare:

Doza zilnica recomandata pentru copii si adulti: 5 ml.

Doza zilnica recomandata pentru sugari (de la 4 saptamani): 2,5 ml, cu o crestere graduala la 5 ml pana la varsta de 6 luni.

Conform recomandarii producatorului, uleiul de ficat de cod se poate folosi in siguranta in timpul sarcinii si alaptarii.

Contine Per 5 ml: 

Acizi grasi Omega-3 1,1 g. DHA (acid docosahexaenoic) 0,6 g. EPA (acid eicosapentaenoic) 0,4 g. Vitamina D 10 μg (200%*). Vitamina A 250 μg (31%*). Vitamina E 10 mg (83%*).

*Doza zilnica recomandata conform Directivei 2008/100/EC.

Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 3 luni. Calitate Norvegiana din 1854. Möller's nu face compromisuri cand e vorba de calitate.

Uleiul nostru de ficat de cod provine din cod arctic, proaspat, din apele pure si reci ale regiunii Lofoten, Norvegia. Suntem dedicati muncii noastre, oferindu-va cele mai bune produse pentru sanatatea dvs. Ca parte din noul program de calitate Möller's, avem acum mai multi antioxidanti naturali, care protejeaza acizii grasi Omega-3 in uleiul de ficat de cod.  Astfel, produsul este imbunatatit de la prima la ultima picatura!

Forma de prezentare: 250 ml.

Data ultimei actualizari: 19-01-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0