Cautare
×
 x 

Coş gol

Isla Cassis, Raguseala si Iritatie in gat, 30 tablete

Fără evaluare:
Recenzii 0
Apreciat și solicitat de clienți! A fost vândut deja de peste 27 de ori ceea ce demonstrează încrederea pe care o au consumatorii în calitatea și utilitatea acestuia
Suntem mândri să oferim un produs care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Isla-Cassis contine un extract special din muschi islandez, lichenul rezistent care creste in conditiile unei clime foarte dure din tinuturile nordice. Reziduul uscat consta mai mult de 80% din substante mucilaginoase. Concentrat sub forma de pastile, extractul este eliberat in timpul suptului tabletei sub forma unui balsam care captuseste cavitatea bucala si faringiana.

Sku: 373
Producător:
28,00 lei
Total: 28,00 lei
Valoare TVA 4,47 lei
Au rămas doar 2!

Compozitie:
O tableta contine 112 mg sorbitol ( indulcitor) si 285 mg maltitol = 0,033 unitati de paine.

Cum se administreaza Isla-Cassis ?
In functie de necesitate, se sug 1 – 2 tablete de supt de mai multe ori pe zi.
Atentionare pentru diabetici: 1 tableta de supt contine 397 mg indulcitor = 0,033 unitati de paine.

Cat timp puteti sa folositi Isla-Cassis ?
La nevoie, tabletele de supt Isla-Cassis pot fi administrate pentru o perioada mai lunga de timp. Daca dupa 10 zile de tratament nu ati observat nici o imbunatatire a starii dumneavoastra, consultati medicul sau farmacistul.

Cand nu aveti voie sa administrati Isla-Cassis?
Nu aveti voie sa administrati Isla-Cassis® in caz de hipersensibilitate la oricare din componentele sale.

Cand trebuie sa fiti atenti la administrarea Isla-Cassis ?
Consultati intai medicul, inaintea administrarii Isla-Cassis, in special daca nu tolerati substante precum zaharurile si indulcitorii.

Substantele active din muschiul islandez continute in Isla-Cassis acopera mucoasa bucala si faringiana ca un balsam. Astfel protejeaza mucoasa de aerul uscat sau poluat din mediul inconjurator. Daca mucoasa este deja afectata, ea se poate reface mai rapid si ii creste puterea de aparare. 

Protectia si ingrijirea corzilor vocale
Afectarea corzilor vocale sensibile este semnalata de prezenta raguselii. In acest caz Isla-Cassis are actiune calmanta. Isla-Cassis poate fi folosit insa si preventiv, pentru a proteja corzile vocale sensibile. 

Tolerabilitate foarte buna
Isla-Cassis este foarte bine tolerat si poate fi administrat concomitent cu alte preparate medicamentoase. Chiar si persoanele cu sensibilitate gastrica tolereaza bine tabletele.
Isla-Cassis are un gust placut de coacaze negre, nu contine zahar, protejånd astfel dintii; poate fi administrat si copiilor si adolescentilor. 

Data ultimei actualizari: 13-02-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0