Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol

Hepatoprotect Regenerator, 32 capsule, Biofarm

Hepatoprotect Regenerator conține fosfolipide, cu rol esențial în organismul uman, ca elemente structurale ale membranelor, pentru activarea sistemelor enzimatice de la acest nivel și că reglatori ai funcțiilor de schimb între compartimentul intracelular și extracelular.

Prezentare:
32 capsule
Indicații:
întreținere și regenerare hepatică
Sku: 549
Producător: Biofarm
27,00 lei
Total: 27,00 lei
Valoare TVA 2,23 lei

Fosfolipidele esențiale din Hepatoprotect Regenerator sunt deja sintetizate și corespund, prin structura lor chimică, fosfolipidelor endogene.
Aceste fosfolipide esențiale sunt încorporate ca molecule intacte în membranele celulelor ficatului, contribuind la menținerea și la funcționarea normală a acestora. Fosfolipidele esențiale din Hepatoprotect Regenerator susțin formarea membranei, etapa importantă în procesul de întreținere și regenerare hepatică.

Compozitie:
O capsulă conține fosfolipide 712,5 mg și excipienți: gelatină, apa purificată, agent de încărcare (ulei de soia), glicerina, conservant (para-hidroxibenzoat de metil), coloranți (diaxid de titan, oxid roșu de fier, oxid galben de fier, oxid negru de fier).

Mod de administrare:
Pentru adulți, câte 2 capsule de 3 ori pe zi sau câte 3 capsule de 2 ori pe zi.

Data ultimei actualizari: 21-03-2023

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP