Cautare
×
 x 

Coş gol

Hapciu solubil R30 Răceală și Gripă, 12 plicuri, Fares

Fără evaluare:
Recenzii 0

Hapciu Solubil are un efect rapid asupra simptomelor ce apar în caz de gripă sau răceală.
Se poate administra și copiilor începând cu vârsta de 3 ani.

Sku: 694
Producător: Fares
26,00 lei
Total: 26,00 lei
Valoare TVA 2,15 lei
Au rămas doar 1!

BENEFICII
Calmează iritațiile tractului respirator superior. Contribuie la fluidificarea și eliminarea secrețiilor bronsice, datorită uleiului esențial de eucalipt și extractului de isop. Favorizează desfundarea nasului.
Reduce temperatura corpului.
Preparat solubil natural. Conține extracte din plante și uleiuri esențiale. Nu conține arome, coloranți sau îndulcitori sintetici.

Efect rapid asupra simptomelor ce apar în caz de gripă sau răceală.
Antiinflamator
Antifebril (scade febra)
Sudorific
Dezinfectant şi decongestionant la nivelul căilor respiratorii
Expectorant

Compozitie:
Îndulcitor: zahăr, agent de încărcare: amidon din porumb, antioxidant: vitamina C, îndulcitor: fructoză, îndulcitor: extract uscat de Stevia rebaudiana, ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum), ulei esenţial de mentă (Menthae aetheroleum), extract de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină 0,5%, extract total de flori de soc (Sambuci flos), extract total de trifoişte de baltă (Menyanthidis folium) 0,5%, extract total de busuioc (Basilici herba), extract total de isop (Hyssopi herba) 0,5%, ulei esenţial de eucalipt (Eucalypti aetheroleum) 0,6%.

Mod de administrare:
DESCRIEREINGREDIENTEMOD ADMINISTRARE
Se utilizează încă de la apariţia primelor semne şi simptome ale răcelii şi gripei (febră, dureri în gât, nas înfundat, tuse). Copii 3-6 ani: 1-2 plicuri pe zi. Copii 7-14 ani: 2-3 plicuri pe zi. Copii peste 14 ani şi adulţi: 3-4 plicuri pe zi. Durata curei este de 3-7 zile. Contraindicaţii Nu se recomandă copiilor sub 3 ani, persoanelor cu diabet şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Sarcină şi alăptare Nu se recomandă în timpul sarcinii şi alăptării datorită conţinutului în salicilaţi. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui. Efecte secundare şi interacţiuni La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele. Nu au fost semnalate efecte secundare. Preparare: Conţinutul unui plic de dizolvă în aproximativ 200 ml de apă fierbinte. Băutura are gust agreabil şi nu necesită îndulcire. Se bea cald.

Data ultimei actualizari: 05-01-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0