Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol

Gripovit Max C ghimbir și miere, 10 plicuri, Zdrovit

Gripovit MAX C cu ghimbir și miere este un supliment alimentar de la Zdrovit care: susține sistemul imunitar, conține o doză mare de vitamina C și ajută în stările de răceală și gripă. Forma de prezentare: 10 plicuri

Sku: 315
Producător:
24,00 lei
Total: 24,00 lei
Valoare TVA 1,98 lei
Descriere

Compozitie:
1 plic de 10 g conține: vitamina C 850 mg (1062 %*), pulbere de miere polifloră 350 mg, extract uscat de rizom de Ghimbir 40 mg.
*VNR - Valoare Nutrițională de Referință (conf. Reg 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal)

Proprietăți:
- susține sistemul imunitar;
- conține doza mare de vitamina C;
- oferă suport în stările de răceală și gripa;
- ghimbirul menține sănătatea bronhiilor, ajută la funcționarea normală a căilor respiratorii și la respirația normală, la menținerea unei secreții optime în tractul respirator și susține sistemul imunitar;
- vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la metabolismul energetic normal.

Ghimbirul menține sănătatea bronhiilor, ajută la funcționarea normală a căilor respiratorii, la menținerea unei secreții optime în tractul respirator și susține sistemul imunitar.
Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la metabolismul energetic normal.

Administrare:
1-2 plicuri pe zi, dizolvate într-un pahar (150 ml) de apă caldă sau rece. După puțin timp se amestecă și se consumă. Destinat adulților. Contraindicat persoanelor cu intoleranță la fructoză.
Datorită conținutului de miere poliflora este posibil, în momentul amestecării apei cu pulberea din plic, ca lichidul să apară tulbure sau cu particule. Acest lucru nu afectează calitatea produsului sau efectul acestuia.

 

Data ultimei actualizari: 16-02-2023

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP