Cautare
×
 x 

Coş gol
Grintuss Pediatric Sirop 180g Aboca

Grintuss Pediatric Sirop 180g Aboca

Fără evaluare:
Recenzii 0

Grintuss Pediatric Sirop Aboca Formula produsului Grintuss Pediatric a fost special studiată pentru a putea fi utilizată începând de la vârsta de 1 an. Este deosebit de important la copii ca tusea să fie modulată printr-o acțiune de protejare a mucoasei. Datorită acestor caracteristici, produsul Grintuss Pediatric calmează rapid atât tusea diurnă, cât și pe cea nocturnă, deosebit de frecventă la copii. Grintuss Pediatric este un sirop cu ingrediente din Agricultură Ecologică și este adecvat inclusiv pentru copiii care suferă de celiachie. Forma de prezentare: Flacon din sticlă de 180 g.- aproximativ 132 mL

Sku: 245
Producător: Aboca
57,00 lei
Total: 57,00 lei
Valoare TVA 9,10 lei
Au rămas doar 1!

Compoziție:
SUBSTANȚE FUNCȚIONALE:
Miere*; Complex molecular din Rășini, Polizaharide și Flavonoide din Grindelia*, Pătlagină* și Helichrysum* (Poliresin®); Titrat în polizaharide (greutate moleculară > 20.000 Dalton) ≥ 20%
Conține de asemenea: Zahăr din Trestie de zahăr*; Apă; Uleiuri esențiale de: Lămâie; Portocal dulce, Mirt; Aromă naturală de Lămâie; Gumă arabică; Gumă xantan.
* Ingrediente din Agricultură Ecologică

Mod de utilizare:
Se recomandă administrarea a 5 ml (o linguriță) pentru copiii de la 1 an la 6 ani și a 10 ml (două lingurițe) pentru cei cu vârsta de peste 6 ani, de la două la patru ori pe zi, efectuând ultima administrare înainte de culcare.
Agitați înainte de utilizare. Conține linguriță de dozare. După utilizare, închideți bine flaconul și spălați temeinic lingurița de dozare.
După deschidere, utilizați produsul în termen de trei luni.
CONȚINE LINGURIȚĂ DE DOZARE.

Avertizări:
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului.
În cazul în care simptomele nu se îmbunătățesc, vă recomandăm să consultați medicul.
A se păstra la temperatura camerei și ferit de surse de lumină și căldură.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții corespunzătoare.

Data ultimei actualizari: 15-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0