Cautare
×
 x 

Coş gol

Grintuss Adult Sirop 180g Aboca

Fără evaluare:
Recenzii 0

Grintuss Adult Sirop Aboca Datorită mecanismului său de acțiune protector, produsul rezolvă rapid simptomul, acționând asupra cauzei: iritația mucoasei provocată de agenții infecțioși, dar și a agenților iritanți precum fumul, smogul, praful. Forma de prezentare: Flacon din sticlă de 180 g.- aproximativ 132 mL

Sku: 243
Producător:
55,00 lei
Total: 55,00 lei
Valoare TVA 8,78 lei
Au rămas doar 2!

Formula Grintuss Adult a fost creată special pentru tratarea tuturor tipurilor de tuse în cazul adulților și tinerilor începând cu vârsta de 12 ani.

Datorită acestor caracteristici, Grintuss Adult poate fi utilizat de oricine chiar și de către persoanele în vârstă, de persoanele care suferă de celiachie, în timpul sarcinii și în timpul alăptării, cu consultarea prealabilă a medicului.

Compoziție:
SUBSTANȚE FUNCȚIONALE:
 Miere*; Complex molecular din Rășini, Polizaharide și Flavonoide din Grindelia*, Pătlagină* și Helichrysum* (Poliresin®); Titrat în polizaharide (greutate moleculară > 20.000 Dalton) ≥ 20%
Conține de asemenea: Zahăr din Trestie de zahăr*; Apă; Uleiuri esențiale de: Eucalipt, Anason stelat, Lămâie; Aromă naturală de Lămâie; Gumă arabică; Gumă xantan.
* Ingrediente din Agricultură Ecologică

Mod de utilizare:
Se recomandă administrarea a 10 ml (2 lingurițe) de la două la patru ori pe zi, efectuând ultima administrare înainte de culcare.
Agitați înainte de utilizare. Conține linguriță de dozare. După utilizare, închideți bine flaconul și spălați temeinic lingurița de dozare.
După deschidere, utilizați produsul în termen de trei luni.

Avertizări:
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului.
În cazul în care simptomele nu se îmbunătățesc, vă recomandăm să consultați medicul.
A se păstra la temperatura camerei și ferit de surse de lumină și căldură.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții corespunzătoare.

Data ultimei actualizari: 01-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0