Cautare
×
 x 

Coş gol
GinkoPrim Max 120mg, 60 tablete, Walmark

GinkoPrim Max 120mg, 60 tablete, Walmark

Fără evaluare:
Recenzii 0

Sprijina circulatia periferica**datorita continutului de Ginkgo bilobaGinkoPrim® MAX contine o formula cu extract standardizat de Ginkgo biloba, Magneziu si Zinc. GinkoPrim contine o formula cu extract standardizat de Ginkgo biloba, Magneziu si Zinc. Aceste trei ingrediente au beneficii importante pentru corpul nostru.

Sku: 1069
Producător: WALMARK
50,00 lei
Total: 50,00 lei
Valoare TVA 4,13 lei
Au rămas doar 2!

Ginkgo biloba este o planta apreciata si folosita pentru calitatile ei inca din antichitate. Administrata ca supliment alimentar, Ginkgo biloba contribuie la o circulatie venoasa normala. Pe langa faptul ca GinkoPrim are efecte benefice asupra senzatiei de maini si picioare reci datorita extractului standardizat de Ginkgo biloba, acesta are efecte pozitive si asupra memoriei.

Ginkgo biloba ajuta la mentinerea memoriei odata cu inaintarea in varsta si la mentinerea unei functii cognitive bune. Ginkgo biloba din formula GinkoPrim favorizeaza un bun echilibru mental.

Magneziul din formula GinkoPrim este si el benefic pentru sistemul nervos si muscular. Mai mult, acesta contribuie la reducerea starii de oboseala, contribuie la functionarea normala a functiilor psihice si la functionarea normala a sistemului nervos.

Zincul este un element important pentru functionarea optima a creierului. Acest mineral se gaseste in concentratii mari in zona din creier responsabila pentru memorie si starea de spirit. De asemenea, zincul face parte dintr-o enzima necesara anabolismului acizilor grasi in membrana cerebrala. Este un lucru important, pentru ca o buna functionare a creierului este data de transportul de nutrienti catre creier.

Zincul din formula GinkoPrim contribuie la functii cognitive normale si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Combinatia eficienta a acestor trei elemente din formula GinkoPrim contribuie la mentinerea unor functii cognitive normale si are efect benefic asupra circulatiei periferice (inlaturarea senzatiei de maini si picioare reci) cu o singura tableta pe zi.

Ingrediente:

Magneziu (150mg), ginkgo biloba (120mg), zinc (15mg).

Mod de utilizare:

1 tableta pe zi.

Forma de prezentare: 60 tablete

Data ultimei actualizari: 15-12-2021

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0