Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Ginkgo Biloba 60 cpr Adams Vision

Ginkgo Biloba 60 cpr Adams Vision

Ginkgo Biloba stimulează circulaţia sângelui în inima şi vasele sanguine şi previne atacul de cord şi accidentele vasculare cerebrale. Îmbunătăţeşte metabolismul celulelor nervoase şi stimulează funcţiile creierului, în special memoria. Are efecte benefice asupra acelor părţi ale corpului care au o vascularizaţie mai bogată şi activitate mai intensă: inima, creierul , ficatul. Forma de prezentare: flacon 60 comprimate


Producător:
SKU :249
16,00 lei
Valoare TVA 1,32 lei
16,00 lei
Valoare TVA 1,32 lei
Descriere

Îmbunătăţeşte circulaţia periferică prin efectul special de vasoreglare al subsţantelor continute în acest extract.Este un antioxidant puternic, ginkgo, întăreşte pereţii capilarelor şi ajută la protejarea celulelor creierelui (neuronii) impotriva leziunilor, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină cerebrală; astfel, prin oxigenarea creierului, memoria şi capacitatea cognitivă se îmbunătăţesc la rândul lor.
Este recomandat ca tratament simptomatic la vârstnici pentru tulburări ale circulaţiei sanguine şi funcţiilor cerebrale ce apar odată cu vârsta, manifestate ca: tulburări de memorie, scăderea capacităţilor intelectuale, indispoziţie şi anxietate, ameteală, tinitus, tulburări ale somnului. De asemenea, este recomandat în afecţiunile circulatorii cronice ale extremităţilor (arteriopatiile obliterante cronice ale membrelor inferioare şi în sindromul Raynaud) la debut.

Compozitie:
Ingrediente                                                                             
Frunze de ginkgo 200 mg
Extract standardizat de ginkgo 40 mg
Ingrediente: Ginkgo (Ginkgo biloba)(frunze), celuloza microscristalina (agent de incarcare), fosfat de calciu anhidru (emulsifiant), extract din frunze de Ginkgo biloba standardizat la 3%glicozide flavonice, talc si oxid de siliciu(antiaglomeranti).

Mod de administrare: ca supliment alimentar, luati zilnic 1 (cel mult 2) tablete.

Precautii: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Consultați medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însărcinată sau dacă alăptați. 

Atentionare: Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP