Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

×
 x 

Coş gol
Degasil, 32 capsule, Walmark

Degasil, 32 capsule, Walmark
Degasil, 32 capsule, Walmark

Calmeaza si previne balonarea si flatulenta pentru ameliorarea tulburarilor gastro-intestinale pentru pregatirea examinari cu scop de diagnostic la nivelul abdomenului (la recomandarea medicului).


Producător: WALMARK
SKU :1064
33,00 lei
Valoare TVA 5,27 lei
33,00 lei
Valoare TVA 5,27 lei
Descriere

Degasil este un dispozitiv medical, sub forma de capsule, care imbunatateste confortul intestinal si abdominal la persoanele cu tulburari gastro-intestinale legate de acumularea de gaz la nivel intestinal: balonare, meteorism si tensiune abdominala.

Degasil este pe baza de simeticona, substanta dovedita stiintific ca actioneaza prin reducerea tensiunii superficiale a bulelor de gaz prezente la nivel gastro-intestinal: reduce acumularea de gaz la nivel intestinal, balonarea si flatulenta (acesta este un efect antispumant)reduce umbrele produse de gaze la nivel intestinal (necesar in explorarile radio-imagistice).

Degasil poate fi folosit si pentru pregatirea in vederea examinarii medicale a abdomenului prin radiografie, ecografie sau endoscopie.


Ingrediente:  Simeticona 280 mg


Mod de administrare: 1 - 2 capsule dupa fiecare masa principala, cu un pahar mare de apa.


Forma de prezentare: 32 capsule

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP