Cautare
×
 x 

Coş gol

Coenzima Q10 30 mg, 30 capsule

Fără evaluare:
Recenzii 0

Celulele utilizează coenzima Q10 pentru a produce energia necesară corpului pentru creșterea și susținerea celulelor. Froma de prezentare: 30 capsule

Sku: 456
Producător:
20,00 lei
Total: 20,00 lei
Valoare TVA 1,65 lei
Epuizat

Mod de administrare:
Doza standard este de o capsula pe zi, dupa masa de dimineata sau pranz. Pentru boli cronice, intre 2 si 5 capsule pe zi, la recomandarea medicului. 
Medicamentele hipocolesterolemiante si hipoglicemice pot reduce nivelul si efectul coenzimei Q10. Nerecomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza. 
La doze mai mari de 100 mg pe zi poate provoca insomnie. A nu se depasi doza recomandata decat la recomandarea medicului. 
Acest produs este un supliment alimentar, el nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
A se pastra la temperatura camerei.

Proprietati:
Coenzima Q10 sustine sanatatea inimii, ameliorand afectiunile cardiovasculare (in special insuficienta cardiaca), fortifica sistemul imunitar si reface energia dupa efortul fizic. Poate fi administrata in asociere cu alte medicamente (ex. beta-blocante) pentru contracararea efectelor nedorite in functionarea inimii, muschilor sau altor organe. Acest produs naturist stimuleaza metabolismul organismului si favorizeaza procesele de slabire.
Puternic antioxidant ce lupta impotriva imbatranirii (antiaging), contribuie la mentinerea echilibrului hormonal si amelioreaza functia reproductiva. Acest supliment alimentar contine pana la 720 mg ulei de soia, lecitina.

Compozitie:
Coenzima Q10, cantitate 30 mg, dzr -
ulei de orez (emulsifiant), cantitate 223 mg
capsula (gelatina, glicerina, apa)
lecitina (emulsifiant)
ceara de albina

 

 

Data ultimei actualizari: 09-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0