Cautare
×
 x 

Coş gol
Ciocolax Rapid, 10 capsule, Solacium

Ciocolax Rapid, 10 capsule, Solacium

Fără evaluare:
Recenzii 0

Constipatia este pentru multi dintre noi un subiect tabu, insa aceasta nu inseamna ca ne afecteaza calitatea vietii intr-o masura mai mica. De aceea, daca cauti o solutie la indemana si cu efect rapid, acum poti apela la Ciocolax Rapid.

Sku: 1003
Producător: Solacium
13,00 lei
Total: 13,00 lei
Valoare TVA 1,07 lei
Epuizat

Proprietati:

  • datorita combinatiei optime de senna si frangula are efect laxativ, care este amplificat prin sinergism de catre extractul de cascara – crusin american, pentru o actiune puternica si cu instalare rapida.
  • Optimizarea formulei cu alga bruna – fucus – este mai mult decat potrivita pentru protejarea mucoasei si are efect emolient.
  • Ciocolax rapid este primul laxativ sub forma de capsula moale care isi face efectul in maxim 4 ore de la administrare;
  • Actioneaza puternic si eficient impotriva constipatiei, atunci cand dorim un efect rapid;

Este eficient si puternic datorita combinatiei sinergice de ingrediente naturale:

60 mg de Cascara, 50 mg de Senna, 49 mg de Frangula si 15 mg de Fucus.

Recomandari:Constipatie ocazionala, cand se doreste un efect rapid, in maxim 4 ore.Ingrediente:Ingrediente naturale active: 60 mg Cascara, 50 mg de Senna, 49 mg de Frangula si 15 mg de alga bruna.

Mod de administrare:1 capsula moale pe zi, cu 4 ore inainte momentului dorit pentru instalarea efectului, timp de maxim 10 zile.

Precautii:Produsul contine iod. A nu se consuma de persoanele cu intoleranta la lactoza sau hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Forma de prezentare:10 capsule

Data ultimei actualizari: 09-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0