Cautare
×
 x 

Coş gol
Catinofort, 60 capsule, Hofigal

Catinofort, 60 capsule, Hofigal

Fără evaluare:
Recenzii 0

Catinofort, produs natural cu proprietăți vitaminizante, remineralizante și tonifiante ale organismului și de completare a deficiențelor nutriționale, pentru creșterea rezistenței la efort fizic și intelectual.

Sku: 740
Producător: Hofigal
15,00 lei
Total: 15,00 lei
Valoare TVA 1,24 lei
Epuizat

Beneficii:
- asigură un aportbogat de fitonutrienți necesar echilibrării dietei pentru îmbunătățirea funcțiilor ficatului și protejarea celulei hepatice în cazuri de suprasolicitare ale ficatului;
- normalizează nivelul colesterolului din sânge și contribuie la corectarea concentrației lipidelor sanguine;
- efect benefic asupra funcțiilor creierului prin atenuarea unor tulburări funcționale ale sistemului nervos;
- stimulează activitatea cardiacă cu acțiune benefică asupra vaselor de sânge, eficace în tulburări cu caracter funcțional care survin, în special, la persoane în vârstă;
- susține sănătatea sistemului imunitar, crește rezistența organismului față de diferiți contaminanți (bacterieni și virali, poluanți);
- asigură dezvoltarea și creșterea armonioasă, sănătoasă a copiilor;
- produs valoros în situații de stres, suprasolicitare nervoasă, efort fizic și intelectual susținut, stări de oboseală, în condiții deosebite (toxice) de muncă;
- ameliorează diminuarea progresivă a densității și fragilității osoase;
- acțiune favorabilă în tulburări ale inducerii unui somn odihnitor;
- contribuie la menținerea normală a greutății corporale;
- ajută la menținerea sănătății țesuturilor, influențează pozitiv procesele de regenerare tisulara.

Acțiune:
Asigură un aport nutritiv bogat în substanțe bioactive, necesar echilibrării dietei pentru îmbunătățirea funcțională a ficatului.

Recomandări:
Normalizează nivelul colesterolului din sânge, corectează concentrația lipidelor sanguine și este benefic în tulburări funcționale ale sistemului nervos central sau în tulburări cardio-vasculare. Ameliorează diminuarea progresivă a densității și fragilității osoase și este eficient în suprasolicitări intelectuale și fizice. Util în creșterea rezistenței organismului față de diferiți agenți patogeni sau în convalescență.

Compozitie:
Pulbere din pulpa de fruct de catină (Hippophae fructus), pulbere din biomasa spirulină (Spirulina platensis), ulei esențial de fenicul (Foeniculi aetheroleum), ulei esențial de levănțică (Lavandulae aetheroleum), ulei esențial de mentă (Menthae piperită aetheroleum) și excipienți.

Mod de administrare:
Adulți: câte 3 - 6 capsule pe zi, după mese, în cure de 1-3 luni de 2 - 4 ori pe an.
Copii 5 -12 ani: câte 2 - 3 capsule pe zi, după mese. Doza și ritmul de administrare pot fi evaluate de specialist în funcție de vârstă și greutatea corporală a copilului.
Produsul NU conține lactoză!

Precautii:
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: 60 capsule.

Data ultimei actualizari: 09-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0