Cautare
×
 x 

Coş gol
Candisept A23, pentru candidoze, 30capsule, Fares

Candisept A23, pentru candidoze, 30capsule, Fares

Apreciat și solicitat de clienți! A fost vândut deja de peste 572 de ori ceea ce demonstrează încrederea pe care o au consumatorii în calitatea și utilitatea acestuia
Suntem mândri să oferim un produs care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Recomandat pentru candidoze orofaringiene, digestive si vaginale
In 15 zile se obtine negativarea Candida
Eficient ca unic tratament
100% natural din uleiuri esentiale, fara excipienți

Sku: 653
Producător: Fares
44,00 lei
Total: 44,00 lei
Valoare TVA 3,63 lei
Au rămas doar 9!

Candisept se adreseaza persoanelor diagnosticate clinic /paraclinic cu candidoze orofaringiene, digestive sau vaginale.
Candisept este un anticandidozic puternic prin actiunea sinergica a celor 3 uleiuri esentiale din compozitia produsului.
Administrat ca unic tratament, Candisept conduce la negativarea candidei in 15 zile.

Se recomanda in urmatoarele afectiuni:
– candidoza orofaringiana, manifestata prin disconfort la nivelul cavitatii bucale, depozite albicioase, cheilita angulara, disgeuzie,disfagie
– candidoza vaginala manifestata prin sensibilitate vaginala, prurit vulvar, vulvodinie, leucoree, disurie

Eficient ca unic tratament in:
– Candidoza orofaringiana in 79,17 % dintre cazurile monitorizate
-Candidoza vaginala in 95,45 % dintre cazurile monitorizate

Nu afecteaza flora intestinala si nu are efecte secundare hepatice.
Uleiurile esentiale folosite in compozitia capsulelor moi sunt riguros caracterizate botanic si biochimic (cu o compozitie bine definita a principiilor active majoritare) care asigura efect crescut si reproductibil.
Produsul este 100% natural, fara excipienti si asigura o biodisponibilitate optima.

Compozitie:
-ulei gras de floarea soarelui 175 mg.
-ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum) 168 mg
-ulei esenţial de lemongrass (Cymbopogoni citrati aetheroleum) 3,5 mg
-ulei esenţial de tea tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum) 3,5 mg
Cuişoarele, originare din Indonezia, îşi trag denumirea de la forma mugurilor florali care se aseamănă cu nişte cuie mici. Subiecte ale scriitorilor chinezi ai dinastiei Han (266 Î.Hr. - 220 D.Hr.), acestea au devenit cunoscute în Europa prin secolul IV, după care au fost comercializate din ce în ce mai intens, fiind pentru mult timp foarte scumpe. Cuişoarele sunt utilizate atât în medicina indiană Ayurveda, medicina chineză, cât şi în fitoterapia occidentală, în special pentru efectele uleiului esenţial pe care îl conţin.
Lemongrass este o plantă mult utilizată în zonele tropicale, în special în sud-estul Asiei. În ţări precum India, China şi Thailanda a fost şi este utilizat ca aromatizant în băuturi, deserturi şi alte preparate culinare. Este posibil ca uleiul esenţial de lemongrass să fi fost exportat de către filipinezi deja în secolul XVII dar acest lucru a fost ţinut secret. Se crede că informaţiile privind efectele terapeutice ale plantei şi ale uleiului său esenţial s-au răspândit în 1905 când un cercetător din Sri Lanka a achiziţionat plante pentru cultura în seră în vederea realizării unor cercetări mai amănunţite. Uleiul esenţial de lemongrass est-indian, cum se mai numeşte, provine din Malabar, Cochin, India şi Peninsula Malay. A fost oficial descris în British Pharmacopoeia din 1914, având în compoziţie ca aldehidă principală citralul, acesta fiind în proporţie de 70 - 85%.
Melaleuca este un gen de arbuşti şi arbori din familia Myrtaceae. Există 236 specii descrise de Melaleuca, toate acestea crescând în Australia. O specie binecunoscută de Melaleuca, tea tree, (Melaleuca alternifolia), este remarcabilă pentru uleiul său esenţial, produs şi comercializat în prezent la scară comercială şi utilizat în special într-o serie de produse cosmetice cu calităţi antiseptice. Timp de mii de ani, aborigenii australieni foloseau frunzele în scopuri medicinale; zdrobindu-le, ei obţineau un mudpack cu calităţi antiseptice şi antifungice. Numele de \\\\\\\"arbore de ceai\\\\\\\" a fost dat în 1770 de către exploratorul britanic, căpitanul James Cook alături de echipajul său. Echipajul a folosit iniţial frunzele pentru ceai, dar le-a utilizat şi amestecate cu frunze de molid pentru a produce o bere. Proprietăţile medicinale ale arborelui Melaleuca alternifolia au fost necunoscute în afara popoarelor australiene aborigene până la începutul anilor 1920. În acest moment, un chimist australian, Dr. Arthur Penfold, a studiat proprietăţile sale antiseptice, descoperind atunci că uleiul esenţial extras Melaleuca alternifolia a fost de 12 ori mai puternic decât acidul carbolic, antisepticul utilizat în acele timpuri. Printre numeroase alte componente active, uleiul conţine terpinen şi cineol.

Mod de administrare:
DESCRIEREINGREDIENTEMOD ADMINISTRARE
Se administrează câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, timp de 15 zile.
La nevoie se poate repeta cura după o pauză de 2 săptămâni.
Se administrează de preferință la o oră după masă, sau între mese.

ATENŢIONĂRI:
Nu se recomandă în caz de ulcer gastroduodenal şi gastrită acută, la copii sub 10 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.
Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

ASOCIERI RECOMANDATE:
Pentru eliminarea disconfortului vaginal recomandăm asocierea produsului cu ovule Ginosept – G84.
Supliment alimentar. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor.

 

Data ultimei actualizari: 13-02-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 1
Evaluare medie: 3
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
1
2 Stele
0
1 Stele
0

 • Din pacate nu mi-au fost de folos deloc, dupa administrare mi-au provocat dureri de stomac.
  Andreea
  FAGARAS - Romania
  V-a fost utilă această recenzie? Nu Da Vă mulțumim pentru feedback.
  Farmacistul xMed
  De obicei nu există astfel de reacții adverse. Fiecare organism poate reacționa diferit la diverse substanțe, iar unele persoane pot prezenta sensibilitate sau intoleranță la anumite ingrediente. În general, produsul este bine tolerat și oferă beneficii semnificative pentru majoritatea utilizatorilor