Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Ascovit cu aroma de piersica 100 mg, 20 comprimate, Omega Pharma

Ascovit cu aroma de piersica 100 mg, 20 comprimate, Omega Pharma
Ascovit cu aroma de piersica 100 mg, 20 comprimate, Omega Pharma

Ascovit cu aroma de piersica este un supliment alimentar ce contine vitamina C, destinat administrarii copiilor si adultilor, util pentru a suplini carenta de vitamina C ce poate sa apara datorita unei alimentatii necorespunzatoare. Vitamina C din compozitia Ascovit intareste imunitatea organismului, favorizeaza depunerea calciului in oase, intervine in formarea colagenului si creste rezistenta capilarelor, fiind un tonic foarte bun al capilarelor. Vitamina C intervine in metabolismul energetic si mineral, respectiv in procesul absorbtiei si distributiei ionilor metalici (ex.: fier) la nivelul tesuturilor. 


Producător: Omega Pharma
SKU :1050
8,50 lei
Valoare TVA 0,70 lei
8,50 lei
Valoare TVA 0,70 lei
Descriere

Beneficii:

Sustine functionarea normala a sistemului imunitar si protejeaza impotriva infectiilor, favorizeaza absorbtia, circulatia si stocarea fierului, prevenind anemiile, asigura protecţia celulelor impotriva stresului oxidativ provocat de radicalii liberi

Ingrediente:

Fiecare comprimat contine acid ascorbic (Vitamina C) 100 mg, aroma de piersica 3 mg, excipienti pentru un comprimat.

Mod de utilizare:

Copii peste 3 ani: doza zilnica recomandata este de 1-2 comprimate, adulti: doza zilnica recomandata este de 1-3 comprimate. Comprimatele se lasa sa se topeasca in gura sau se mesteca.

Atentionari:

Vitamina C poate provoca precipitarea uratilor si oxalatilor in urina acida, precipitarea sulfamidelor sau rareori poate cauza diaree.  Nu trebuie utilizat in caz de: litiaza renala, talasemie, stari de supraincarcare cu fier, deficit de acid folic sau la cei care primesc frecvent transfuzii sanguine.

Forma de prezentare: 20 comprimate masticabile

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP