Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Anti Cârcel Rapid, 20plicuri, Zdrovit

Anti Cârcel Rapid, 20plicuri, Zdrovit

AntiCârcel Rapid Plicuri Carceii (sau crampele musculare) apar de multe ori datorita scaderii nivelului de calciu si magneziu din organism. Femeile active si persoanele stresate se confrunta destul de des cu asemenea probleme, insa crampele musculare nu ii ocolesc nici pe aceia dintre noi care au incheiat o perioada mai lunga de activitati fizice intense si nici pe cei care fac o trecere rapida de la cald la rece. Crampele musculare survin atunci cand te astepti mai putin, provocand dureri sau intepaturi chinuitoare


Producător: Zdrovit
SKU :545
Prezentare: 20 plicuri x 4g
Indicații: funcționarea normală a sistemului nervos
21,00 lei
Valoare TVA 1,73 lei
21,00 lei
Valoare TVA 1,73 lei
Descriere

Proprietăți:
Supliment alimentar. Cu zaharuri și înducitori.
Magneziul și vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și extenuării și la metabolismul energetic normal. Magneziul, vitamina B6 și potasiul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Compozitie:
1 plic conține: vitamina B6 1 mg (71,4%*), magneziu 60 mg (16%*), potasiu 140 mg (7%*) și vitamina E 5 mg (echivalent alfa-tocoferol) (41,6%*).
*VNR - Valoare Nutrițională de Referință (conf Reg 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal)

Mod de administrare:
1 - 2 plicuri pe zi, dizolvate în jumătate pahar de apă.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP