Cautare
×
 x 

Coş gol
9 VITA Multivitamine, 100 drajeuri, Yong Kang

9 VITA Multivitamine, 100 drajeuri, Yong Kang

Fără evaluare:
Recenzii 0

9 VITA Multivitamine este alegerea ideala pentru mentinerea starii generale de sanatate a organismului. Intrucat aportul insuficient de vitamine din dieta zilnica a fiecarei persoane favorizeaza aparitia infectiilor survenite dupa scaderea imunitatii.

Sku: 650
Producător: Yong Kang
24,00 lei
Total: 24,00 lei
Valoare TVA 1,98 lei
Au rămas doar 2!

9 VITA Multivitamine este suplimentul alimentar care asigura cantitatea necesara de substante nutritive menite sa sustina organismul. 9 VITA contine un grup selectionat de vitamine, in proportii adecvate care actioneaza benefic in organism, fiind recomandat ca tonic general persoanelor cu o varsta inaintata. Ideal si pentru refacerea organismului in perioadele de convalescenta, 9 VITA poate fi utilizat ca adjuvant si in situatii de stres, tensiune fizica sau psihica.

Compozitie
Vitamina A 750 micro g; vitamina B1 1mg; vitamina B2 1mg; vitamina B6 0,5mg; vitamina C 30mg; vitamina D 4 micro g; vitamina E 1mg; niacina 10mg; D-Pantotenat de calciu 1mg;

 • Vitamina A contribuie la: metabolismul normal al fierului, menţinerea sănătăţii membranelor mucoase şi a pielii, menţinerea vederii normale, funcţionarea normală a sistemului imunitar şi contribuie la procesul de diferenţiere celulară.
 • Vitamina B1(tiamina) contribuie la: metabolismul energetic normal, funcţionarea normală a sistemului nervos menţinerea sănătăţii psihice şi la funcţionarea normală a inimii.
 • Vitamina B2 (riboflavina) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii membranelor mucoase, la menţinerea globulelor roşii normale, la menţinerea sănătăţii pielii, la menţinerea vederii normale, contribuie la metabolismul normal al fierului, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi contribuie la reducerea oboselii şi extenuării.
 • Vitamina B6 (piridoxina) contribuie la sinteza normală a cisteinei, la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la metabolismul normal al homocisteinei, la metabolismul normal al proteinelor şi al glicogenilor, la menţinerea sănătăţii psihice, la formarea normală a globulelor roşii, contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii şi extenuării, la reglarea activităţii hormonale.
 • Vitamina C contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar în timpul exerciţiilor fizice intense şi după acestea, la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a pielii, a vaselor de sânge dar şi pentru funcţionarea normală a sistemului osos şi a ligamentelor, contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a gingiilor şi a dinţilor, contribuie la metabolismul energetic normal şi la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii şi extenuării, contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E şi creşte absorbţia fierului.
 • Vitamina D contribuie la absorbţia/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge, la menţinerea sănătăţii sistemului osos, la menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular, la menţinerea sănătăţii dinţilor, la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi participă la procesul de diviziune celulară.
 • Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 • Vitamina B3 (niacina) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice, la menţinerea sănătăţii membranelor mucoase, la
  menţinerea sănătăţii pielii şi contribuie la reducerea oboselii şi extenuării.
 • Pantotenat de calciu (sare de calciu a acidului pantotenic). Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza normală şi la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D şi a unor neurotransmiţători; contribuie la reducerea oboselii şi extenuării şi la performanţa mentală normală.

Mod de administrare
1 drajeu pe zi.

Data ultimei actualizari: 11-07-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0