Cautare
×
 x 

Coş gol

VitaMax Energizant Tonic: Vitamine, Minerale & Ginseng, 15capsule moi

Fără evaluare:
Recenzii 0

VitaMax Energizant Tonic: Vitamine, Minerale & Ginseng, 15cps o formula echilibrata de vitamine si minerale conceputa pentru a va mentine starea de bine si a va completa dieta de zi cu zi. Are un rol energizant si tonic asupra organismului si este indicat persoanelor care urmeaza un regim alimentar restrictiv, celor care se confrunta cu oboseala psihica si epuizare fizica, cu tulburari de concentrare sau care se afla in perioada de convalescenta.

Prezentare:
15 capsule moi cu 34 elemente de vitamine , minerale si extracte naturale
Indicații:
tratamentul oboselii, slăbiciunii, epuizării; ameliorarea eficienței mentale și intelectuale și combaterea tulburărilor de concentrare
Sku: 588
30,00 lei
Total: 30,00 lei
Valoare TVA 2,48 lei
Epuizat

Acțiune terapeutică

Vitamax conține grupe de ingrediente active, atent selectate pentru acțiunile lor sinergice, profilactice și terapeutice, necesare menținerii și/sau ameliorării funcțiilor organismului. Lăptișorul de matcă este un amestec natural de proteine, aminoacizi, lipide, carbohidrați, acizi grași și vitamine. A fost folosit cu rezultate deosebite că tonic general în ameliorarea simptomelor legate de vârstă înaintată și pentru îmbunătățirea stării generale la cei cu boli cronice degenerative. Ginseng este, de asemenea, un extract natural cu un spectru larg de acțiuni farmacologice, cu efect stimulant și energizant. Ginseng crește rezistență naturală, că și capacitatea recuperativa a organismului.

Indicații

Vitamax este indicat ori de câte ori starea mentală sau fizică trebuie susținută: tratamentul oboselii, slăbiciunii, epuizării; ameliorarea eficienței mentale și intelectuale și combaterea tulburărilor de concentrare; ameliorarea rezistenței organismului la infecții; pentru scurtarea perioadei de convalescență după diverse boli, intervenții chirurgicale, radioterapie; pentru creșterea performanței fizice, în special la atleți; în tratamentul menopauzei și al impotenței psihogene; pentru întârzierea proceselor degenerative ale îmbătrânirii; pentru alinarea tensiunilor datorate surmenajului; că parte integrantă a tratamentului: neurasteniei și nevritelor, anemiilor prin deficite nutriționale, afecțiunilor hepatice, artritelor, ulcerului gastro-intestinal, hiperlipidemiei, diabetului, distrofiilor pielii și anexelor cutanate, părului și unghiilor; în timpul sarcinii și al lactației; pentru inducerea stării de confort și stabilitate.

Mod de administrare

În absența unor prescripții medicale speciale, doză uzuală este de o capsulă zilnic sau la două zile, după masă. în cazuri severe, doză poate fi crescută conform recomandării medicului.

Data ultimei actualizari: 18-04-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0