Cautare
×
 x 

Coş gol
Stomachon, 30 capsule, NaturPharma

Stomachon, 30 capsule, NaturPharma

Fără evaluare:
Recenzii 0

Stomachon este un supliment utilizat pentru calmarea rapida a simptomelor dureroase , cum ar fi: balonarea, durerea abdominala, gaze si constipatie.

Sku: 1234
Producător: Natur Pharma
79,00 lei
Total: 79,00 lei
Valoare TVA 12,61 lei
Au rămas doar 2!

Beneficii:
Absoarbe bacteriile, toxinele si rotavirusii si blocheaza aderarea lor la mucoasa intestinala.
Are efect emulsifiant si stabilizator.
Controleaza vascozitatea.
Reduce presiunea bulelor de gaz din stomac si intestin si permite unirea acestora pentru a fi eliminate mai usor.
Stomachon are efect de emoliere si calmare.
Ingrediente:
Argila minerala naturala (silicat de magneziu si aluminiu), Celuloza microcristalina. Acid stearic. Dioxid de siliciu, Dioxid de titan, Ulei de Helianthus Annuus (ulei de floarea soarelui).

Mod de administrare:
Doza recomandata pentru adulti si copii in varsta de peste 12 ani este de 2 capsule de 3 ori pe zi, pe o perioada de 2-4 saptamani. Capsulele pentru sindromul de intestin iritabil se iau in timpul mesei sau dupa masa. Capsula se inghite intreaga cu un pahar mare de lichid (200ml).

Contraindicatii:
Nu utilizati Stomachon capsule prentru sindromul de intestin iritabil mai mult de 30 de zile, in timpul unei singure perioade de tratament. Tratamentul se poate relua dupa 4 zile.

Cum acționează:
Ingredientele active sunt argilă minerală naturală (silicat de aluminiu și magneziu) și simeticonă. Acestea nu se absorb la nivel intestinal. Argila minerală naturală absoarbe toxinele, bacteriile și rotavirusul, prevenindu-le să adere la membrana intestinală. Simeticona permite bulelor de gaz din stomac și intestine să se combine mai ușor, facilitând eliminarea gazelor.

Dozare și utilizare:
Stomachon® Capsule pentru sindromul de intestin iritabil se administrează oral. Doza recomandată pentru adulți și copii în vârstă de 12 ani și mai mari este de 2 capsule, de 3 ori pe zi, pe o perioadă de 2-4 săptămâni. Stomachon Capsule se administrează în timpul mesei sau după masă. Capsula se înghite întreagă cu un pahar mare de lichid (200 ml).

Durata utilizării:
Nu utilizați Stomachon Capsule mai mult de 30 de zile, în timpul unei singure perioade de tratament. Tratamentul se poate relua după 4 zile.

Efecte secundare:
Simptomele gastrointestinale sunt cel mai des întâlnite în timpul administrării de argilă minerală naturală; durere abdominală, balonare, constipație, diaree și flatulență.

Contraindicații:
Reacție alergică la ingredientele din acest dispozitiv medical.
Utilizarea în timpul sarcinii și/sau alăptării: Deși argila minerală naturală și simeticona nu se absorb, nu s-a evaluat încă în mod adecvat siguranța în timpul sarcinii. Nu sunt disponibile date controlate referitoare la sarcina umană sau excreția în laptele matern. Femeilor li se recomandă să consulte medicul sau farmacistul înainte de administrarea acestui dispozitiv medical.
Avertizări:
• Nu utilizați Stomachon Capsule dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare dintre ingrediente
• Nu mestecați sau mușcați din capsule. Nu lăsați capsulele să se dizolve în gură
• A nu se lăsa la îndemâna copiilor
• Nu este recomandat pentru copii sub vârsta de 12 ani

Forma de prezentare: 30 capsule

Data ultimei actualizari: 27-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0