Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
SteaBlock, 60 capsule, Hyllan

SteaBlock, 60 capsule, Hyllan

SteaBlock este un protector hepatic ce contribuie la buna functionare a celulelor hepatice si participa la regenerarea celulei hepatice in afectiuni precum hepatite sau ciroze hepatice. De asemenea, diminueaza efectele negative ale steatozei hepatice in afectiuni precum sindromul metabolic, dislipidemii sau diabet.

Sku: 1358
Producător: Hyllan Pharma
105,00 lei
Valoare TVA 8,67 lei
Descriere

Proprietati:

- Rolul metabolic al silimarinei se manifesta si prin reducerea stresului oxidativ. Consumul de silimarina timp de patru saptamani reduce colesterolul si trigliceridele.

- Silibina (principalul component din silimarina) stimuleaza functionarea celulara in cazul ficatului afectat de ciroza non-alcoolica sau ciroza secundara litiazei biliare si combate depozitele de tesut fibros din ficat. In cazul afectarii hepatice datorate consumului de alcool, silimarina reduce peroxidarea lipidica si necroza celulara.

- SteaBlock poate reda sensibilitatea la insulina, poate reduce acumularea de lipide la nivel hepatic, inflamatia la nivel lobular si hiperlipidemia.

Ingrediente: Silimarina 226mg (80% din 282 mg Syllibum marianum), acid alfa-lipoic (ALA) 150mg, seleniu organic, 100 mcg din 50 mg Lynside Forte Se 2000+.

Mod de utilizare: Se administreaza cate 2 capsule de 2 ori pe zi, dupa mesele principale, timp de minimum 3 luni (sau conform recomandarii medicului specialist). La copii, dozele zilnice vor fi stabilite de medicul specialist si se recomanda incepand cu varsta de 3 ani.

Forma de prezentare: Cutie cu 60 capsule

Data ultimei actualizari: 18-11-2022

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP