Cautare
×
 x 

Coş gol
Seleniu Organic, 30 capsule, Herbagetica

Seleniu Organic, 30 capsule, Herbagetica

Fără evaluare:
Recenzii 0

Seleniu Organic este un supliment alimentar care scade glicemia, intareste sistemul imunitar si imbunatateste functiile glandei tiroide.

Prezentare:
Flacon cu 30 capsule
Sku: 1373
Producător: Herbagenetica
18,00 lei
Total: 18,00 lei
Valoare TVA 1,49 lei
Epuizat

Proprietati:

- Seleniul reprezinta un oligoelement cu rol important pentru metabolismul hormonilor tiroidieni, sinteza ADN-ului si ocrotirea organismului de infectiile care pot sa apara.

- Actioneaza ca un bun adjuvant pentru cresterea imunitatii in cazul persoanelor care sufera de stres. De asemenea, dovedeste beneficii importante pentru cresterea fertilitatii la barbati, insuficienta cardiaca cronica si tulburari nervoase.

- Seleniul organic intra in componenta unor enzime care contribuie la mentinerea starii de sanatate si tinerete. In acelasi timp, actioneaza ca bariera impotriva actiunii toxice a metalelor grele care se pot afla in organism: plumb, mercur si arseniu. Vital pentru producerea de anticorpi, seleniul ajuta organismul in a se proteja de virusi, bacterii sau ciuperci parazite. Datorita implicarii sale in sinteza coenzimei Q10 asigura echilibrul nivelului de hormoni masculini si functionarea optima a prostatei la barbati.

Compozitie: Drojdie-de-bere uscata si inactivata (Saccharomyces cerevisiae) extract cu 2000 ppm Seleniu - 49mg, Drojdie de bere uscata si inactivata (Saccharomyces cerevisiae) - 351mg.

Mod de administrare:

- Adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi.

- Copii: 1 capsula de 2 ori pe zi.

Avertizari: Supradozarea (un numar mai mare de 6 capsule) pot determina tulburari gastrointestinale, oboseala si iritabilitate.

 

Data ultimei actualizari: 01-03-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0