Cautare
×
 x 

Coş gol

RoboFlex 30 capsule

Fără evaluare:
Recenzii 0

Flexibilitate şi relaxare musculară şi nervoasă, în special la nivelul coloanei vertebrale şi spatelui! Forma de prezentare: Cutie cu 3 blistere a câte 10 capsule a 656 mg.

Sku: 179
Producător: G.D Therapy
56,00 lei
Total: 56,00 lei
Valoare TVA 4,62 lei
Au rămas doar 2!

RoboFlex este un supliment alimentar în special pentru coloana vertebrală și spate, conceput și fabricat în Canada, testat științific, care, prin componentele sale, are un efect liniștitor asupra sistemului nervos (Hamei), ajută la funcționarea normală a acestuia (vitamina B6, vitamina C), contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a oaselor, cartilajelor, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la reducerea oboselii și extenuării (vitamina C), contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea sănătății sistemului osos și a funcției normale a sistemului muscular (vitamina D) și are efecte benefice în caz de oboseală, prin stimularea metabolismului (Aloe)

RoboFlex este recomandat:
pentru normalizarea activității musculare, în special la nivelul coloanei vertebrale și spatelui;
pentru normalizarea activității nervoase, în special la nivelul coloanei vertebrale și spatelui;
în cazul flexibilității reduse la acest nivel;
persoanelor cu contracții musculare la nivelul coloanei vertebrale și spatelui;
persoanelor care au o viață sedentară, care stau mult în fața calculatorului etc. și astfel se confruntă cu disfuncționalități la nivelul coloanei vertebrale și spatelui;
persoanelor sănătoase, persoanelor cu nevoie ridicată de absorbție a vitaminelor C, B6, D.
Pentru o eficacitate sporită și obținerea unui efect consolidat pe o durată îndelungată, este recomandat ca RoboFlex™ să fie luat în asociere cu Celadrin™ Extract Forte și/sau Celadrin™ Unguent Forte.
Ingrediente: Perluxan™ (extract din conuri de Hamei/Humulus lupulus, cu peste 30% acizi alfa și izo-alfa); capsulă: gelatină, dioxid de titan; maltodextrină; emulsifiant: stearat de magneziu; Vitamina C /acid ascorbic; ACTIValoe® QM200X (extract de Aloe vera standardizat la minimum 10% polizaharide); Vitamina B6/ clorhidrat de piridoxină; Vitamina D/colecalciferol.
Mod de utilizare: În condiții normale, se iau 2 capsule pe zi în timpul meselor, dimineața și seara. În situații deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se iau 3-4 capsule pe zi, câte o capsula la fiecare 6-8 ore, în timpul meselor.
Durata utilizării: RoboFlex™ poate fi luat atât ocazional, zilnic timp de 2-7 zile, cât și sub forma de cure de 30 de zile, cu 5-10 zile pauză, recomandat în asociere cu Celadrin™ Extract Forte și/sau Celadrin™ Unguent Forte, pentru obținerea unui efect consolidat.
Condiții de păstrare:  A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat.

Data ultimei actualizari: 05-02-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0