Cautare
×
 x 

Coş gol

Resveratrol 50mg 30cps, Adams Visison

Fără evaluare:
Recenzii 0

Resveratrol 50mg 30cps, Adams Visison este un antioxidant puternic pentru beneficii anti-îmbătrânire .
* Promovează un echilibru sănătos de lipide .
* Sprijină sistemul imunitar si cardiovascular .
* Sprijină sistemul de apărare a organismului, neutralizând radicalii liberi. Scade nivelul colesterolului cu densitate mică, are un puternic efect antiinflamator şi antibacterian, împiedică îmbătrânirea prematură.
* Este de asemenea, un bun antialergic, distruge histamina. Îmbunătăţeşte memoria, creşte imunitatea organismului.

Sku: 684
Producător: Adams Vision
25,00 lei
Total: 25,00 lei
Valoare TVA 2,06 lei
În stoc

-Resveratrolul scade riscul de boli cardiovasculare cu 30%-50%.
-Resveratrolul este unul dintre antioxidanti naturii cei mai eficienti pentru protectia totala a corpului impotriva radicalilor liberi.
-Resveratrol 50 este derivat din planta medicinala chinezeasca Poligonum Cuspidatum şi oferă puternice beneficii anti-imbatranire pentru organism.
-Resveratrolul este un compus de protecţie produs de struguri rosii (şi anumite plante), ca o apărare împotriva radicalilor liberi.
-Multe studii au demonstrat că Resveratrolul este un antioxidant puternic, care protejează sănătatea umană printr-o serie de mecanisme.
-Resveratrolul este fără îndoială cel mai bun si mai eficient fitonutrient cercetat si pe care-l poţi lua pentru a-ti menţine şi proteja sănătatea.
-Este o soluţie excepţionala la cele mai multe probleme legate de sanatate si de vârstă:

* Organizaţia Mondială a Sănătăţii sugerează că de unul singur, Resveratrolul, reduce riscul cardiovascular cu 40%! Resveratrolul este mai eficient decât vitamina E, in protejarea împotriva unei game foarte largi de radicali liberi, in prevenirea oxidarii lipoproteinelor cu densitate mică (LDL). Acesta inhibă agregarea plachetară prin blocarea acţiunii de trombină şi o serie de alţi factori de agregare. Acesta promovează producţia de oxid nitric, care relaxează şi dilată arterele. Acesta reduce nivelul de trigliceride arteriale si al colesterolului, precum şi endotelina, agentul hipertensiv no-1.
* Resveratrolul este singurul produs natural cu dovezi puternice, in a arăta că opreste dezvoltarea celulelor canceroase în diverse stadii: un studiu publicat in prestigioasa revista "Science", a arătat că Resveratrolul blochează proliferarea celulelor canceroase pe parcursul a trei etape importante de dezvoltare. Un studiu în care s-au dat şoarecilor Resveratrol peste 18 săptămâni, a arătat o reducere a tumorilor de piele cu 98%! Resveratrolul distruge celulele canceroase dacă sunt sau nu sunt, fie estrogen-dependente sau au gena p-53. Un studiu austriac a arătat că Resveratrolul a împiedicat dezvoltarea pentru anumite tipuri de cancer cu metastaza la oase. Alte studii au demonstrat că în unele cazuri, acesta a îmbunătăţit rezultatele chimioterapiei. Se pot bloca, de asemenea, efectele cancerului prin promovarea a unei diete bogate in acid linoleic. Spre deosebire de multe medicamente, Resveratrolul protejeaza, mai degrabă decât distruge, celulele sanatoase. Acţiunea sa anti-cancer este diversă, puternica şi sofisticata.
* Studii preliminare sugerează că Resveratrolul - administrat separat sau în combinaţie cu alti antioxidanti - protejează creierul împotriva stresului oxidativ. Stresul oxidativ este cunoscut ca joaca un rol major în cele mai multe boli neurodegenerative.
* Un studiu chinezesc a demonstrat recent că, atunci când este injectat imediat după un prejudiciu, Resveratrolul este la fel de eficace ca şi Prednisonul la protejarea împotriva inflamaţiei măduvei spinării, dar cu avantajul suplimentar de protecţie antioxidanta. Un studiu pe şobolani, carora li s-a administrat Resveratrol pentru 21 de zile, a demonstrat că îmbunătăţeşte prognosticul sanatatii lor şi reduce efectele permanente, in situatiile de accident vascular cerebral.
* Potrivit unui studiu al Harvard Medical School, Resveratrolul activeaza o gena a longevitatii, în anumite tulpini de drojdii şi extinde speranţa de viaţă cu 70%! Acesta acţionează în acelaşi mod ca restricţie de calorii (singura modalitate dovedita stiintific- de creştere a longivitatii) prin activarea genelor SIR. Cercetarile de până acum, au limitat aceste gene la drojdii, muste si nematozi dar este demn de remarcat faptul că oamenii au, de asemenea, aceste gene.

Compozitie:
Ingrediente cantitate/cps
Polygonum cuspidatum(cu 50%trans-resveratrol) 100 mg

Ingrediente:
extract de Polygonum cuspidatum (cu 50% trans-resveratrol ), celuloza vegetala (agent de incarcare), stearat de magneziu si dioxid de siliciu (antiaglomeranti)

Administrare:
Ca supliment alimentar, luaţi zilnic 1-2 capsule cu suficientă apă. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Atentionare:
Produs intr-o unitate care ambaleazasi proceseaza faina din cereale, mustar , soia, nuci, alune, seminte de susan.

Precautii:
Consultati medicul inainte de a folosi acet produs in cazul in care sunteti insarcinata sau daca alaptati.

Data ultimei actualizari: 09-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0