Cautare
×
 x 

Coş gol

Protectis, picături probiotice pentru copii, 5 ml, BioGaia

Fără evaluare:
Recenzii 0

Protectis, picături probiotice pentru copii, 5 ml, Ewopharma supliment alimentar care contine tulpina brevetata de acid lactic Lactobacillus reuteri Protectis®/™* (L. reuteri DSM 17938) care ajuta la restabilirea echilibrului benefic si natural al florei intestinale. Deoarece L. reuteri Protectis® colonizeaza in mod natural tractul digestiv uman, are o capacitate optima de adaptare pentru a persista si interactiona cu aparatul digestiv uman.

Sku: 642
Producător: BioGaia
65,00 lei
Total: 65,00 lei
Valoare TVA 5,37 lei
Au rămas doar 1!

Protectis a fost testat in cadrul a peste 130 studii clinice si si-a dovedit eficacitatea si siguranta pentru copii in caz de: colici intestinale, regurgitatie, constipatie, diaree, administrarea de antibiotic, durere abdominala functionala.
- uşor de administrat: 5 picaturi o data pe zi.
- origine naturala - Lactobacillus reuteri Protectis®- Deriva din lapte matern, lipsit de toxine.
- sigur pentru copii, se poate administra inca din prima zi de viata
- se poate administra pe termen lung
- gust neutru
- nu conţine conservanţi, nu conţine zahar, gluten sau lactoza.

Compozitie:
Ulei de floarea soarelui,- ulei de trigliceride cu lant mediu (samburi de palmier) si- Lactobacillus reuteri DSM 17938.
Ambalajul contine un dispozitiv deshidratant (desicant) de culoare alba care prelungeste termenul de valabilitate. Dispozitivul desicant este aprobat pentru utilizare in contact direct cu alimente si nu trebuie sa fie consumat.Produsul este ambalat intr-o atmosfera protectoare.

Mod de administrare:
5 picaturi o data pe zi.- A se agita bine inainte de utilizare.-
Pentru o aplicare mai usoara, duza pentru ventilatie de pe insertia flaconului trebuie sa fie indreptata in sus. inclinati flaconul la un unghi de 45 de grade, iar picaturile se vor forma incet. Picaturile se pot administra cu lingurita, in timpul alaptatului sau adaugate la laptele matern sau formula de lapte praf. Picaturile nu schimba gustul bauturilor sau alimentelor.

Precautii:
Nu trebuie depasita doza recomandata. Acest produs nub trebuieutilizat pentru a inlocui un regim alimentar variat.Nu adaugati in bauturi sau alimente fierbinti pentru a nu afecta culturile vii de lactobacili.
Sarcina si alaptarea:Produsul poate fi utilizat in timpul sarcinii si alaptarii.

Data ultimei actualizari: 23-04-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0