Cautare
×
 x 

Coş gol

Prevomit Kids, 6 acadele

Fără evaluare:
Recenzii 0

Acadele Prevomit pentru copii sunt recomandate pentru reducerea senzatiei de disconfort (greata, ameteala), a raului de miscare (de mare, masina, rotatie) sau de altitudine Forma de prezentare: 6 acadele

Sku: 376
Producător:
23,00 lei
Total: 23,00 lei
Valoare TVA 1,90 lei
Au rămas doar 4!

Eficacitatea Prevomit Kids se bazeaza pe actiunea extractului de ghimbir. Raul de miscare exista si este frecvent intalnit, in special la femei si la copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani. Simptomele specifice raului de miscare apar foarte rar la copiii sub 2 ani.
Ingredientul magic este gingerolul, un ingredient activ din ghimbir. El actioneaza asupra tractului gastro-intestinal, dar nu interactioneaza cu sistemul nervos, deci nu prezinta efecte secundare de toxicitate.
Este demonstrat ca o jumatate de lingurita de ghimbir este cel putin la fel de eficienta ca o pastila pentru raul de masina si corespunde unei cantitati de 940 de mg de ghimbir.

Beneficii:
Impotriva starilor de greata si voma
Reduce disconfortul creat de raul de miscare si altitudine

Compozitie:
Zahar, sirop de glucoza, agent de umezire - apa, corector de aciditate - acid citric monohidrat, extract din radacina de ghimbir, pulbere din suc din fructe de zmeur, aroma naturala de lamaie, colorant - curcumina.

Mod de administrare: 1 - 3 acadele pe zi.
Nu se utilizeaza la copiii cu varsta sub 3 ani.

Data ultimei actualizari: 05-01-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0