Cautare
×
 x 

Coş gol
Polygemma 3 Tuse, 50ml, Plant Extrakt

Polygemma 3 Tuse, 50ml, Plant Extrakt

Fără evaluare:
Recenzii 0

Polygemma 3 Tuse este o combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Carpen, Calin si mladite de Caprifoi negru, care stimuleaza organismul pentru eliminarea toxinelor de la nivelul cailor respiratorii.

Sku: 1193
Producător: Plant Extrakt
30,00 lei
Total: 30,00 lei
Valoare TVA 4,79 lei
Epuizat

Proprietati:
- Regleaza tonusul bronsic
- Actiune antispastica si cicatrizanta
- Efect antiinflamator si antialergic
- Actiune de calmare a tusei si de linistire generala.

Mod de administrare:
In infectii ale cailor respiratorii superioare care sunt insotite de tuse, precum si in laringite insotite de tuse, in raguseala si afonie.
Pentru adulti si copii peste 7 ani se recomanda administrarea a cate 2 ml de 3 ori pe zi, diluate in putina apa, inainte de mese. Pentru copiii intre 2 si 7 ani doza se reduce la jumatate.
In cazuri acute se poate administra de 4-5 ori pe zi in primele 2-3 zile, apoi se continua cu doza standard cel putin 5-7 zile.
In cazuri cronice sau recidivante se recomanda o cura de o luna de zile.

Compozitie:
Extractul din muguri de Carpen actioneaza la nivelul sinusurilor nazale si paranazale,a rinofaringelui si traheii, ca antiinflamator,antispastic si cicatrizant, fiind recomandat in sindroame respiratorii spastice si tusigene, precum si in sindroame pulmonare.
Extractul din muguri de Calin are proprietati antiastmatice, de inhibare a bronhospasmului si reglare a tonusului bronsic. In acelasi timp, este un reglator neuro-vegetativ si antialergic la nivelul cailor respiratorii.
Extractul din mladite de Caprifoi negru este un stimulator al imunitatii generale si un intaritor al mucoasei respiratorii. Actioneaza ca decongestionant bronsic, expectorant si sedativ pentru tuse.

Forma de prezentare: 50ml

Data ultimei actualizari: 30-03-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0