Cautare
×
 x 

Coş gol
Passiflora 40 comprimate filmate , Hofigal

Passiflora 40 comprimate filmate, Hofigal

Fără evaluare:
Recenzii 0

 Passiflora facilitează inducerea unui somn normal fiziologic, iar la trezire nu se constată o stare de somnolenţă şi nu apar stări de ameţeală, confuzionale, de stupoare sau melancolie

Sku: 1137
Producător: Hofigal
14,00 lei
Total: 14,00 lei
Valoare TVA 1,16 lei
Au rămas doar 5!

Ingrediente/comprimat: 500 mg pulbere din părţi aeriene de Passiflora* (Passiflora incarnata), 200 mg pulbere din rădăcină de Topinambur* (Helianthus tuberosus), 180 mg extract din părţi aeriene de Passiflora* (Passiflora incarnata) şi agent de încărcare: amidon din porumb, agenți de glazurare: carbonat de magneziu, miere de albine și fructoză, emulsifiant: hidroxipropilmetilceluloză, agent de întărire: stearat de magneziu, agent antiaglomerant: aerosil.

            *plantele provin din culturi ecologice

Unele studii ştiinţifice de specialitate arată că spre deosebire de substanţele de sinteză cu acţiune sedativă, Passiflora facilitează inducerea unui somn normal fiziologic, iar la trezire nu se constată o stare de somnolenţă şi nu apar stări de ameţeală, confuzionale, de stupoare sau melancolie (Blumenthal, M. S. Klein, 1997; ESCOP, 1992).

- îmbunătăţeşte calitatea somnului prin eliminarea perturbărilor frecvente ale somnului şi dificultatea de a adormi, trezirile frecvente şi prelungite, dereglarea ritmului circadian care poate conduce la deteriorarea activităţii din timpul zilei;

- intervine favorabil în stări de nervozitate, iritabilitate, tulburări cardiace pe fond nervos, stări de tensiune psihică şi iritabilitate din perioada premenstruală şi în stări de iritabilitate, tulburări ale somnului în menopauză;  

Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul deadministrare recomandate.

Nu se recomandă în sarcină şi perioada de alăptare, la copii până la 12 ani, la persoane cu hipersensibilitate dovedită la planta Passiflora.

Atenţie: în perioada administrării capacitatea de conducere a autovehiculelor este limitată (în unele cazuri pot să apară stări de somnolenţă).   

La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Instrucţiuni de utilizare

Adulţi: câte 2 comprimate de 2 ori pe zi, în timpul meselor principale; în perturbări frecvente ale somnului câte 2 comprimate cu o jumătate de oră înainte de culcare.

Copii de peste 12 ani și adolescenți: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi în timpul meselor (numai la recomandarea  specialistului).

Nu sunt restricţii privind durata de administrare, deoarece nu se semnalează apariţia dependenţei.

Passiflora poate să înlocuiască produsele de sinteză clasice cu acţiune sedativă (prin diminuarea progresivă a dozelor).

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

Prezentare: cutie pliantă conţinând 4 blistere (10 comprimate/blister).

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumina directă a soarelui, în ambalajul original !

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

A nu se lăsa la îndemâna copiilor şi vederea copiilor!

Produsul NU conţine lactoză.

Data ultimei actualizari: 02-02-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0