Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
Normens Acne, 30 comprimate, Hyllan

Normens Acne, 30 comprimate, Hyllan

Normens Acne contribuie la ingrijirea tenului, in special la persoanele cu pielea grasa, predispusa la acnee usoara, moderata sau severa. Participa la ameliorarea simptomelor asociate acneei precum comedoane (cosuri), puncte negre, leziuni chistice, roseata, alaturi de medicatia de baza (in cazul acneei severe impreuna cu administrarea de antibiotice). Contribuie la reducerea productiei de sebum, accelerarea procesului de transformare a celulelor pielii, combaterea infectiilor bacteriene sau reducerea inflamatiei – care ajuta la prevenirea cicatricilor, alaturi de medicatia de baza (antibiotice).

Sku: 1346
Producător: Hyllan Pharma
53,50 lei
Valoare TVA 4,42 lei
Descriere

Proprietati:

- Amelioreaza intensitatea durerilor pelvine care preced sau sunt prezente in timpul fazei menstruale (dismenoree).

- Contribuie la reechilibrarea hormonala si reglarea ciclului menstrual.

- Este singurul produs care actioneaza in acelasi timp atat asupra cauzelor hormonale, cat si a cauzelor fiziologice ale acneei.

- Actioneaza in mod natural: nu contine hormoni. NorMens Acne invata sistemul hormonal sa functioneze optim si sustine corpul sa lupte singur impotriva acneii de cauza bacteriana.

- Nu are reactii adverse sau efecte secundare si poate fi asociat tratamentelor de sinteza recomandate de medici impotriva acneei.

Recomandari: Este recomandat in adolescenta si la maturitate, in caz de: ten gras (predispus la acnee datorita dezechilibrului hormonal), acnee (din cauze multiple, de la o predispozitie genetica, la o imunitate scazuta), stres, transpiratie sau dereglari hormonale, ten acneic care sufera de influente ale mediului inconjurator (precum radiatiile UV), stilul de alimentatie defectuos si fluctuatii hormonale, dureri pelvine care preced sau sunt prezente in timpul fazei menstruale (dismenoee), dezechilibre hormonale si in consecinta prezinta ciclu menstrual neregulat.

Ingrediente: Extracte standardizate din Vitex agnus castus (40mg*) si Maca lepydium (100mg*), care actioneaza in mod natural la nivel hormonal, ajutand sistemul endocrin sa functioneze normal. Mix de ingrediente active care sustin corpul sa lupte singur impotriva acneii de cauza fiziologice: extract de ceai verde (cu 90% polifenoli si 60% catchine – 1000mg*), zinc (din Lynside Forte Zn – 10mg*), vitamina D3 (50µg*) si vitamina E (24mg*)

*per doua comprimate

Mod de administrare: 2 comprimate pe zi. Pentru rezultate optime se recomanda o cura de minimum 3-6 luni de zile.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Data ultimei actualizari: 31-10-2022

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP