Cautare
×
 x 

Coş gol
Nervocalmin Relaxare, 20 capsule, Biofarm

Nervocalmin Relaxare, 20 capsule, Biofarm

Fără evaluare:
Recenzii 0

Nervocalmin Relaxare este un supliment alimentar care contribuie la pastrarea bunei dispozitii, a unui nivel de optimism si a unei perceptii reale asupra vietii, datorita actiunii sinergice a celor patru extracte uscate de valeriana, roinita, menta si floarea pasiunii.

Sku: 1348
Producător: Biofarm
24,00 lei
Total: 24,00 lei
Valoare TVA 1,98 lei
Au rămas doar 1!

Beneficii:

- Valeriana contine peste 150 de compusi chimici activi din punct de vedere fiziologic, cu puternice proprietati calmante si relaxante. Extractul de valeriana interactioneaza la nivel cerebral cu neurotransmitatorul responsabil dementinerea tonusului psihic, de mentinerea unei perceptii bune despre sine, de mentinerea calmului si pastrarea bunei dispozitii.

- Roinita este o planta melifera si aromatica binecunoscuta pentru efectele sedative si calmante si pentru capacitatea de relaxare a sistemului nervos. Prin unele dintre componentele sale (citronelal si citral A si B), extractul de roinita contribuie lamentinerea claritatii mentale, a concentrarii si a nivelului optim de excitabilitate nervoasa.

- Menta are efect stimulant asupra sistemului nervos si contribuie activ la imbunatatirea atentiei si a capacitatii de concentrare, conferind o stare de relaxare si revigorare generala.

- Floarea pasiunii ajuta la o relaxare optima, actionand sinergic cu extractul din radacina de Valeriana. Indeparteaza starile de neliniste si atenueaza nervozitatea prin modularea starii de bine atat fizica si mentala.

Ingrediente: Agent de incarcare (ulei de soia), capsula moale (gelatina, apa purificata, glicerina, oxid galben de fier, dioxid de titan, para-hidroxibenzoat de metil, tartrazina, Patent Blue V), 125 mg extract hidroalcoolic uscat 3-4:1 din radacina de valeriana, 40 mg extract hidroalcoolic uscat 4-6:1 de floarea pasiunii, emulsifianti (lecitina de soia, gliceril monostearat), 25 mg extract hidroalcoolic uscat 3-4:1 din frunza de menta, 25 mg extract apos uscat din frunze de roinita in baza maltodextrina, stabilizator (dioxid de siliciu coloidal), antioxidant (DL-acetat de alfa-tocoferil) (in baza de maltodextrina de siliciu coloidal).

Mod de administrare:

- Adulti: cate 1 capsula de 1-3 ori pe zi.

- Capsulele sunt inghitite cu o cantitate corespunzatoare de lichid.

Forma de prezentare: 20 capsule moi

Data ultimei actualizari: 28-12-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0