Cautare
×
 x 

Coş gol
Moller’s Cod liver oil Omega-3 aroma tutti-frutti, 250 ml, Orkla Health

Moller’s Cod liver oil Omega-3 aroma tutti-frutti, 250 ml, Orkla Health

Fără evaluare:
Recenzii 0

Möller’s Cod Liver Oil Omega-3 cu aroma tutti-frutti furnizeaza aportul zilnic necesar de Omega-3 si de vitaminele A, D, E, de la varsta de 3 ani. Cu cel mai pur ulei de ficat de cod arctic norvegian

Sku: 1062
Producător: Orkla Health
65,00 lei
Total: 65,00 lei
Valoare TVA 5,37 lei
Au rămas doar 2!

 Indicatii :

Ajuta la mentinerea sanatatii!

1 lingurita (5 ml) de ulei de ficat de cod Möller’s contine 1,2 g acizi grasi naturali Omega-3 din peste (DHA + EPA) si vitaminele D, A si E. EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii*.

DHA contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a creierului**.

Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor Vitamina A contribuie la functionarea normala a inimii si a sistemului imunitar, la mentinerea vederii normale si la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucoase

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Ajuta la cresterea sanatoasa! Uleiul de ficat de cod Möller’s contine in special DHA.

Este dovedit clinic ca DHA contribuie la dezvoltarea cerebrala normala si a vederii. Vitamina D ajuta la absorbtia si utilizarea normala a calciului, contribuind astfel la mentinerea unui sistem osos normal.

*Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg EPA si DHA.

** Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg DHA.

Doze si mod de administrare :

Doza zilnica recomandata pentru copii: 5 ml pe zi.Doza zilnica recomndata pentru copii de peste 11 ani si adulti: 10 ml pe zi.

Conform recomandarii producatorului, uleiul de ficat de cod se poate folosi in siguranta in timpul sarcinii si alaptarii.

Contine Per 5 ml:

Acizi grasi Omega-3  1,2 g  - DHA (acid docosahexaenoic)  0,6 g  - EPA (acid eicosapentaenoic)  0,4 g Vitamina D  10 μg – 400 UI (200%*) Vitamina A  250 μg (31%*) Vitamina E  10 mg (83%*)

*doza zilnica recomandata conform Directivei 2008/100/EC Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 3 luni.

Calitate norvegiana din 1854 Möller’s nu face compromisuri cand e vorba de calitate. Uleiul nostru de ficat de cod provine din cod arctic, proaspat, din apele pure si reci ale regiunii Lofoten, Norvegia. S

untem dedicati muncii noastre, oferindu-va cele mai bune produse pentru sanatatea dvs. inca din 1854, de cand farmacistul norvegian Peter Möller a revolutionat productia de ulei de ficat de cod. Inovatia lui in procesul de extractie –metoda cu abur se foloseste pana in prezent, uleiul astfel obtinut fiind mult mai pur, pastrand nealterate toate calitatile acizilor grasi Omega-3 si a vitaminelor D, A, E. 

Möller’s – calitate si puritate de la prima la ultima picatura!

Foma de prezentare: 250 ml

Data ultimei actualizari: 06-12-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0