Cautare
×
 x 

Coş gol
Kebene Plus, 20 comprimate, Terapia

Kebene Plus, 20 comprimate, Terapia

Fără evaluare:
Recenzii 0

Kebene Plus este o combinatie de doua principii active, simeticona si carbune vegetal, indicata in tratamentul simptomelor legate de balonare gastrica (aerofagie) sau balonare intestinala (meteorism). Kebene Plus diminueaza durerea si crampele datorate acumularii de gaz si previne flatulenta si eructatiile. Simeticona din compozitie, datorita proprietatilor tensioactive, scade tensiunea superficiala de la suprafata bulelor de gaz, favorizand astfel spargerea acestora. Carbunele activ din Kebene Plus este un bun absorbant si retine la suprafata sa gazele, favorizand eliminarea lor.

Sku: 1253
Producător: Terapia
25,00 lei
Total: 25,00 lei
Valoare TVA 2,06 lei
Au rămas doar 3!

Beneficii:
• actioneaza rapid, prin eliberarea a aproximativ 50% dintre ingrediente in mediul gastric in decurs de 15 minute, dezagregarea sa in mediul intestinal fiind completa in decurs de o ora
• asigura eficacitate superioara prin asocierea carbunelui activ la simeticona intr-un comprimat dublu stratificat, prin tehnologia multi-layer
• fara reactii adverse observate pe termen mediu sau lung
Ingrediente:
Fiecare comprimat contine 50 mg simeticona si 300 mg de carbine activ.
Mod de utilizare:
Doza recomandata pentru adulti este de maxim 4 comprimate pe zi, de preferinta 2 comprimate dupa masa principala. Comprimatele se inghit intregi, cu un pahar cu apa.
A nu se utiliza la copiii cu varsta sub 14 ani.
Produsul trebuie administrat la distanta de alte medicamente sau dispozitive medicale cu administrare orala deoarece efectul de absorbtie al carbunelui activ si efectul simeticonei pot avea o influenta negativa asupra eficientei acestora.
Forma de prezentare: Cutie cu 20 comprimate dublu statificate.

Data ultimei actualizari: 27-06-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0
    cronjob