Cautare
×
 x 

Coş gol

Ginkgo Biloba 60 cpr Adams Vision

Fără evaluare:
Recenzii 0
Apreciat și solicitat de clienți! A fost vândut deja de peste 21 de ori ceea ce demonstrează încrederea pe care o au consumatorii în calitatea și utilitatea acestuia
Suntem mândri să oferim un produs care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Ginkgo Biloba stimulează circulaţia sângelui în inima şi vasele sanguine şi previne atacul de cord şi accidentele vasculare cerebrale. Îmbunătăţeşte metabolismul celulelor nervoase şi stimulează funcţiile creierului, în special memoria. Are efecte benefice asupra acelor părţi ale corpului care au o vascularizaţie mai bogată şi activitate mai intensă: inima, creierul , ficatul. Forma de prezentare: flacon 60 comprimate

Sku: 249
Producător:
16,00 lei
Total: 16,00 lei
Valoare TVA 1,32 lei
Epuizat

Îmbunătăţeşte circulaţia periferică prin efectul special de vasoreglare al subsţantelor continute în acest extract.Este un antioxidant puternic, ginkgo, întăreşte pereţii capilarelor şi ajută la protejarea celulelor creierelui (neuronii) impotriva leziunilor, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină cerebrală; astfel, prin oxigenarea creierului, memoria şi capacitatea cognitivă se îmbunătăţesc la rândul lor.
Este recomandat ca tratament simptomatic la vârstnici pentru tulburări ale circulaţiei sanguine şi funcţiilor cerebrale ce apar odată cu vârsta, manifestate ca: tulburări de memorie, scăderea capacităţilor intelectuale, indispoziţie şi anxietate, ameteală, tinitus, tulburări ale somnului. De asemenea, este recomandat în afecţiunile circulatorii cronice ale extremităţilor (arteriopatiile obliterante cronice ale membrelor inferioare şi în sindromul Raynaud) la debut.

Compozitie:
Ingrediente                                                                             
Frunze de ginkgo 200 mg
Extract standardizat de ginkgo 40 mg
Ingrediente: Ginkgo (Ginkgo biloba)(frunze), celuloza microscristalina (agent de incarcare), fosfat de calciu anhidru (emulsifiant), extract din frunze de Ginkgo biloba standardizat la 3%glicozide flavonice, talc si oxid de siliciu(antiaglomeranti).

Mod de administrare: ca supliment alimentar, luati zilnic 1 (cel mult 2) tablete.

Precautii: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Consultați medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însărcinată sau dacă alăptați. 

Atentionare: Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan.

Data ultimei actualizari: 09-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0