Cautare
×
 x 

Coş gol
Cholesterol Control Kal, 30 capsule, Secom

Cholesterol Control Kal, 30 capsule, Secom

Fără evaluare:
Recenzii 0

Formula unica asociaza drojdia din orezul rosu, Omega-3 si Coenzima Q10 pentru mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului in sange si sustinerea sanatatii sistemului cardiovascular.

Sku: 1273
Producător: Secom
98,00 lei
Total: 98,00 lei
Valoare TVA 8,09 lei
Epuizat

Beneficii:

  • Ofera suport in reducerea activitatii enzimei HMG-CoA reductaza (enzima implicata in sinteza hepatica a colesterolului);
  • Mentinerea vasodilatatiei normale (relaxarea musculaturii netede a peretelui vascular); ofera suport in producerea de ATP la nivelul celulelor endoteliale, sustine influxul de calciu (mentine activitatea normala a receptorilor de Ca2+ din fibrele musculare) si favorizeaza sinteza si eliberarea monoxidului de azot (NO) si a factorului hiperpolarizant derivat din endoteliu– EDHF;
  • Sustinerea structurii celulelor organismului in fata actiunii radicalilor liberi;
  • Mentinerea structurii vaselor de sange (sustine limitarea depunerii si oxidarii colesterolului la nivelul peretilor arteriali).

Ingrediente: drojdie din Orez rosu, 600mg/capsula, Coenzima Q10 30mg/capsula si Omega-3 (EPA si DHA), 500mg/capsula.

Mod de utilizare: cate 1 capsula/zi, la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii:

A nu se utiliza de catre persoanele sub 20 de ani, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la peste si/sau soia sau la oricare dintre celelalte componente.

Mod de prezentare: un borcanel cu 30 capsule.

Data ultimei actualizari: 19-12-2022

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0