Cautare
×
 x 

Coş gol
Cebrium, 30 capsule, Neuro Pharma

Cebrium, 30 capsule, Neuro Pharma

Fără evaluare:
Recenzii 0

Cebrium este un supliment alimentar ce contine o combinatie unica de aminoacizi specifici creierului,optim dozati,care sa-l sprijine cat mai eficient in rolul sau.

Sku: 1100
Producător: Neuro Pharma
140,00 lei
Total: 140,00 lei
Valoare TVA 11,56 lei
Epuizat

Aminoacizii sunt fragmente de proteine care asigura o varietate de functii metabolice,inclusiv ale sistemului nervos.Aminoacizii sunt materiale de constructie importante,ei intrand in compozitia neurotransmitatorilor,care asigura performantele organismului nostru,fiind esentiali pentru atentie si memorie. Cebrium consta dintr-o peptona (lanturi scurte de aminoacizi),obtinuta printr-un proces de productie complex,din proteine naturale .Aminoacizi precum acidul glutamic si acidul aspartic sunt cunoscuti ca neurotransmitatori.Serina,fenilalanina,tirozina ,metionina si triptofanul sunt necesari pentru producerea altor neurotransmitator.Valina este deosebit de important pentru buna functionare a celulelor nervoase.Neuronii care sunt protejati si bine hraniti vor avea o structura celulara mai puternica.Aceasta determina optimizarea functionarii retelei neuronale in ciuda factorilor externi daunatori(stres,volum mare de lucru,suprasolicitare) si a procesului natural de imbatarnire.

Cebrium sprijina eficient abilitatile mentale,fiind recomandat in scaderea capacitatii de concentrare,deficit de atentie,afectarea usoara a memoriei.Este indicat adultilor in perioadele de efort intelectual sustinut,in conditii de stres,surmenaj,forme usoare de anxietate si depresie.

Compozitia/capsula:

68 mg de aminoacizi sub forma de peptone.Acest amestec unic de aminoacizi contine:acid glutamic 14,7%,lizina 10,3%,leucina 10,3%,arginina 10,3%,acid aspartic 10,3%,serina 7,3%,fenilalanina 5,9%,treonina 5,9%,tirozina 5,9%,izoleucina 4,4%,histidina 4,4%,metionina 2,9%,triptofan 1,5%.

Capsulele mai contin:lactoza,gelatina,amidon din porumb,stearat de magneziu,dioxid de siliciu,dioxid de titan,oxid de fier.

Mod de administrare: Doza recomandata:1 capsula pe zi,dimineata,cu un pahar mare de apa.

Forma de prezentare: 30 de capsule

Data ultimei actualizari: 13-02-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0