Cautare
×
 x 

Coş gol

Astarte, 14 capsule pentru confortul feminin, Montavit

Fără evaluare:
Recenzii 0
Apreciat și solicitat de clienți! A fost vândut deja de peste 23 de ori ceea ce demonstrează încrederea pe care o au consumatorii în calitatea și utilitatea acestuia
Suntem mândri să oferim un produs care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Astarte - Combinația celor mai adecvate 4 tulpini de lactobacili cu rol benefic asupra sănătăţii vaginale
Unul din elementele definitorii ale produsului îl reprezintă procesul de selecţie a tulpinilor de lactobacili care este rezultatul unor studii clinice.


4 tulpini


Prezente în flora vaginală normală
Predominante, noncompetitive, cu capacitatea de a coloniza și persista la nivel vaginal
Producătoare de acid lactic (necesar menţinerii ph vaginal acid normal), precum și de peroxid de hidrogen.
Care inhibă creșterea diferiţilor agenţi patogeni cum ar fi Escherichia coli,Gardnerella vaginalis sau Candida albicans.

Sku: 1126
Producător: Montavit
33,00 lei
Total: 33,00 lei
Valoare TVA 2,72 lei
Epuizat

Ecosistemul vaginal are o populatie compusa in principal din bacterii producatoare de acid lactic (lactobacili), care contribuie la mentinerea echilibrului corect al acestuia prin mentinerea unui pH fiziologic intre 3,8 şi 4,5.

Microbiota vaginala inhiba creşterea agentilor patogeni prin mecanisme diferite cum ar fi, producerea de acizi organici, in special acid lactic, de bacteriocine şi de apa oxigenata. Lactobacilii sunt esentiali in mentinerea unei flore vaginale sanatoase si a functionarii normale a sistemului uro-genital.

In anumite circumstante, lactobacilii dispar producandu-se manifestari neplacute precum: secretie vaginala, prurit (mancarime), dureri şi arsuri.

Functia de rezervor a tractului intestinal pentru lactobacilii vaginali si suplimentarea orala cu lactobacili ajuta la mentinerea normala a florei vaginale si la prevenirea tulburarilor functionale de la nivelul acesteia. Totodata este stiut faptul ca flora vaginala se mentine sanatoasa si prin asigurarea unei compozitii fiziologice de lactobacili.

Prin urmare a fost conceputa o compozitie echilibrata, similara celei fiziologice, de lactobacili vaginali, administrata oral sub forma de supliment alimentar, pentru a sustine restabilirea florei vaginale.

Doza recomandata: 2 capsule pe zi, administrate, de preferinta, inainte de masa, cu un pahar de apa sau alt lichid. Pentru o utilizare corecta a produsului, se recomanda sa se urmeze sfatul medicului.

Prezentare: 14 capsule

Data ultimei actualizari: 30-06-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0